Tummers genomineerd voor VVV innovatieprijs.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Tummers genomineerd voor VVV innovatieprijs.

Wellness Residence met alle denkbare luxe.Sinds medio september 2010 heeft hotel Tummers een eigen Wellness Residence geopend om de gasten nog meer mogelijkheden te geven om te genieten van pure luxe! In het hotel kunnen gasten niet alleen tot rust komen in de wellness suites of appartementen maar ook heerlijk ontspannen tijdens een van de vele wellnessbehandelingen.

De Wellness suites en appartementen zijn ingericht met alle denkbare luxe, zoals met tweepersoons physiotherm infraroodcabine en massagedouches.
Hiervoor is Tummers een samenwerking aangegaan met het instituut AloVital. Beiden hebben een ruime ervaring op hun vakgebied waardoor ze elkaar aanvullen. In een speciale ruimte worden diverse behandelingen en arrangementen aangeboden.

Dit betekent dat er naast Klassieke Homeopathie, Metabolic Balance (voedingsadvies) en Dorn Breuss (rugwervel massage), ook Klassieke Acupunctuur, Schedelacupunctuur, Massagetherapie en warmte behandelingen, ook een gezondheidscheck zal worden aangeboden.

← Vorig bericht

Kasteel Oost in gebruik als trouwlocatie.

Achterstallig onderhoud en vandalisme.

Volgend bericht →