Tv Valkenburg biedt nu ook teletekst aan !

Voorpagina » Nieuws » Tv Valkenburg biedt nu ook teletekst aan !

Een snelle manier om uw klanten en leden te bereiken met actuele informatie.Ingaande 1 oktober 2006 start Tv Valkenburg een Teletekst service.
Een nieuwe en actuele informatie- en nieuwsvoorziening voor Valkenburg aan de Geul. De service is er voor verenigingen, bedrijven en instellingen om snel en actueel leden en klanten te bereiken.
Deze teletekst service is een onderdeel van Tv Valkenburg. De nieuwe teletekst-service is voor de omroep een logische stap. Door de grote kijkdichtheid van de zender en de toenemende vraag om meer nieuws te kunnen plaatsen op de kabelkrant werd naar meer mogelijkheden gezocht. Teletekst is daarvoor de ideale oplossing.
Vanwege het journalistieke karakter van de kabelkrant, was er behoefte om informatie over een langere periode zichtbaar te maken. Daarvoor is nu de teletekst-service in het leven geroepen. Sportnieuws, gemeentelijke informatie, bedrijfsadvertenties en verenigingsmededelingen krijgen daardoor meer ruimte. Geïnteresseerden kunnen de Teletekst pagina’s zelf gaan beheren. Meer info krijgt u door een e-mail te sturen aan: info@tvvalkenburg.nl Tv Valkenburg is een lokale TV omroep die sinds oktober 1999 een kabelkrant uitzendt voor alle inwoners van Valkenburg aan de Geul. Sinds december van dat jaar worden wekelijkse video uitzendingen verzorgd die door een groot deel van de bevolking zeer gewaardeerd worden. In het voorjaar van 2003 startte de redactie een internetsite: www.tvvalkenburg.nl Het is een veel bekeken webpagina met uitsluitend lokaal nieuws.
Tv Valkenburg wordt gerund door zo’n 55 enthousiaste vrijwilligers en is gevestigd in de Stationsstraat 21, 6301 EZ Valkenburg aan de Geul.
Bereikbaar via:
telefoon: 043 601 46 46
e-mail: info@tvvalkenburg.nl Tv Valkenburg is KK – TV – WWW – TT

← Vorig bericht

CDA vindt de plannen van de Maharishi op de kop Cauberg vaag

Spaarclub Oud Broekhem gaat een dagje naar Antwerpen

Volgend bericht →