Tv Valkenburg blijft, als U dat wil !

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Tv Valkenburg blijft, als U dat wil !

VERMELDT S.V.P. UW NAAM EN ADRES BIJ DE OVERSCHRIJVING !Wij vinden het schitterend om te zien dat veel inwoners Tv Valkenburg steunen in hun werk en daarvoor, in ruil, een paraplu willen hebben. Niet iedereen vermeldt bij zijn/haar overschrijving een adres. Zodoende weten wij niet waar de paraplu bezorgd moet worden.
Vermeldt uw adres en postcode bij de overschrijving.
Begunstigers die reeds geld hebben overgemaakt maar geen adres hebben doorgegeven, worden verzocht dit alsnog via een e-mail te doen. Stuur uw bankrekeningnummer met naam en adres naar: info@tvvalkenburg.nl
Hartelijk dank.

Hieronder meer informatie over de ‘paraplu-actie’ van Tv Valkenburg

De lokale omroep staat onder druk! De organisaties werken met vrijwilligers die met hart en ziel hun werkzaamheden uitvoeren. Meestal jarenlang. Altijd belangeloos. In deze tijd van crisis, bezuinigen en andere bestedingen, zijn de budgetten van de meeste omroeporganisaties tot aan het nulpunt gedaald.
Er zijn plannen om lokale omroepen samen te laten vloeien tot een streekomroep. Dat kan een goede ontwikkeling zijn voor de financiën van de betrokken omroepen. Ga maar na: een kostenpost voor huisvesting en aanverwante posten, camera’s, montage apparatuur en investeringen.

Maar de weg naar een samenwerking is nog erg lang en erg onzeker. Het onbekend maakt onbemind.

Daarom kiest Tv Valkenburg voor meer zekerheid in haar eigen uitzendgebied. U kunt nu voor het luttele bedrag van € 15,= “Vriend van Tv Valkenburg” worden.

Daarmee redt u niet alleen de lokale omroep maar u laat tevens blijken blij te zijn dat deze gemeente een eigen lokale televisiezender heeft.

Want zonder geld, ook geen lokale berichten, foto’s, filmbeelden en berichtgeving over Valkenburg aan de Geul.

Dat wilt u toch niet? Word lid van “Vriend van Tv Valkenburg”. Stort € 15,= op rek.nr. 10.62.03.088 t.n.v. Stichting Tv Valkenburg o.v.v. uw naam en adres plus "Vriend van Tv Valkenburg” en u krijgt een mooie paraplu GRATIS!

Voor onze buitenlandse kijkers die Tv Vakenburg willen steunen, hierbij de internationale gegevens om geld over temaken voor d eparaplu:

IBAN: NL02RABO0106203088
BIC: RABONL2U
← Vorig bericht

Vijf winkels nog in de race voor de verkiezing.

Eerste boek Anya Niewierra gepresenteerd.

Volgend bericht →