Tv Valkenburg blijft, als U dat wil !

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Tv Valkenburg blijft, als U dat wil !

Zonder geld geen lokale berichten, foto’s en filmbeelden over Valkenburg aan de Geul.De lokale omroep staat onder druk! De organisaties werken met vrijwilligers die met hart en ziel hun werkzaamheden uitvoeren. Meestal jarenlang. Altijd belangeloos. In deze tijd van crisis, bezuinigen en andere bestedingen, zijn de budgetten van de meeste omroeporganisaties tot aan het nulpunt gedaald.
Er zijn plannen om lokale omroepen samen te laten vloeien tot een streekomroep. Dat kan een goede ontwikkeling zijn voor de financiën van de betrokken omroepen. Ga maar na: een kostenpost voor huisvesting en aanverwante posten, camera’s, montage apparatuur en investeringen.

Maar de weg naar een samenwerking is nog erg lang en erg onzeker. Het onbekend maakt onbemind.

Daarom kiest Tv Valkenburg voor meer zekerheid in haar eigen uitzendgebied. U kunt nu voor het luttele bedrag van € 15,= “Vriend van Tv Valkenburg” worden. Daarmee redt u niet alleen de lokale omroep maar u laat tevens blijken blij te zijn dat deze gemeente een eigen lokale televisiezender heeft.

Want zonder geld, ook geen lokale berichten, foto’s, filmbeelden en berichtgeving over Valkenburg aan de Geul.

Dat wilt u toch niet? Word lid van “Vriend van Tv Valkenburg”. Stort € 15,= op rek.nr. 10.62.03.088 t.n.v. Stichting Tv Valkenburg o.v.v. uw naam en adres plus "Vriend van Tv Valkenburg” en u krijgt een mooie paraplu GRATIS!

Voor onze buitenlandse kijkers die Tv Vakenburg willen steunen, hierbij de internationale gegevens om geld over temaken voor d eparaplu:

IBAN: NL02RABO0106203088
BIC: RABONL2U
← Vorig bericht

Aanleg dynamisch verzinkbare palen in straten.

De Valkenburgse Wielerclub organiseert ATB-tocht.

Volgend bericht →