Tv Valkenburg dit jaar nog op glasvezel?

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Tv Valkenburg dit jaar nog op glasvezel?

Glasvezelkabel niet in uw pand ingevoerd? Neem dan contact op!Er bestaat een mogelijkheid dat Tv Valkenburg voor het einde van dit jaar op het glasvezelnet kan gaan uitzenden. Dat is het resultaat van recent overleg tussen de directie van Tv Valkenburg en KPN. KPN heeft duidelijk aangegeven dat niet alle providers de lokale omroep doorgeven. Tv Valkenburg krijgt een aanbod. Daarvan zal één provider het tv-signaal van Tv Valkenburg doorgeven aan alle andere aanbieders.

Begin van dit jaar heeft Tv Valkenburg een overeenkomst afgesloten met het bedrijf Reggefiber over de doorgifte van Tv Valkenburg. In ruil heeft de omroep diverse voorlichtingsfilms uitgezonden.

Op dit moment wordt in de kern Berg glasvezel aangelegd en aangesloten. In Broekhem is afgelopen zomer de kabel in de grond gelegd. Daar worden nu huishoudens, met of zonder abonnement, aangesloten. In Valkenburg-centrum worden vergeten adressen alsnog aangesloten.
Dit houdt in dat er wel glasvezel ligt, maar niet in de panden is ingevoerd. Reggefiber kan niet aangeven om hoeveel aansluitingen het gaat, noch de locaties aangeven. Men zal per perceel na moeten gaan of een aansluiting naar binnen is gevoerd of niet.

Daarvoor dient het trottoir opnieuw opengebroken te worden. De kosten van deze operatie zijn geheel voor Reggefiber, aldus Jos Bauer, projectleider van het Centrumplan. Mocht bij het lezen van dit bericht blijken dat bij u geen aansluiting naar binnen is gebracht, neem dan contact op met Reggefiber: 043 799 99 05.

← Vorig bericht

Openluchttheater genomineerd voor stimuleringsprijs.

Modder overstroomt woning in Sibbe.

Volgend bericht →