TV Valkenburg Live TV online

Voorpagina » Toerisme » TV Valkenburg Live TV online

Het TV kanaal van TV Valkenburg is nu ook live online te zien. TV Valkenburg neemt hiermee een volgende stap in de doorontwikkeling en professionalisering van de lokale omroep. Met deze stap is TV Valkenburg in de hele wereld live te zien op verschillende apparaten naar wens van de kijker.

Van Televisie naar computer/tablet/smartphone/smart TV

Al enige jaren is er een verschuiving van TV kijken voor een fysiek televisie toestel naar live TV kijken via streaming kanalen op apparaten als computer, tablet, smartphone of smart TV. TV Valkenburg volgt deze behoefte door het TV kanaal nu ook live online te streamen. Op elke pagina van onze website staat het logo Live TV (of kijk in het menu TV > Live TV). Als je hier op klikt opent een nieuw venster en hierop kun je de live stream starten. Op deze manier heb je TV Valkenburg altijd en overal in de wereld live voorhanden.

HD beeldkwaliteit

TV Valkenburg is op de achtergrond bezig met het vervangen van apparatuur en heeft als doel ‘end-to-end’ al het beeldmateriaal in HD beeldkwaliteit vast te leggen en uit te zenden. Lokale en regionale omroepen mogen via de reguliere TV aanbieders (zoals Ziggo of KPN) niet in HD uitzenden. Omdat de gemiddelde TV kijker ondertussen wel HD gewend is, komt ons beeld soms minder goed over. Onze Live TV stream is, als een van de zeer weinige lokale/regionale omroepen in Nederland, wel in HD!

Apps

In de komende periode staan updates gepland van onze apps voor smartphone en tablet. Naast verbeteringen wordt ook Live TV hierin opgenomen zodat ja altijd ons TV kanaal op zak hebt.

← Vorig bericht

Onthulling herdenkingsplaquette aan de Cauberg

Walther Odekerken in 'Kunstwerkt'

Volgend bericht →