TV Valkenburg meer dan 4000 volgers op Facebook!

Voorpagina » Toerisme » TV Valkenburg meer dan 4000 volgers op Facebook!

Vandaag hebben we weer een mijlpaal behaalt in het succes en bereik van TV Valkenburg. Onze Facebook-pagina heeft vandaag de 4000ste volger gekregen!
facebook-4002_2016-08-14TV Valkenburg is als lokale omroep hard aan de weg aan het timmeren met een enthousiaste groep vrijwilligers. Doel van onze inspanningen is om inwoners en belangstellende te informeren over het wel en wee binnen de gehele Gemeente Valkenburg aan de Geul.
Via TV uitzendingen op ons TV kanaal, onze Nieuwskrant (Kabelkrant), drukbezochte website, eigen apps (Android én iOS), dagelijks e-mail Nieuwsbrief, Social Media en YouTube-kanaal brengen wij dagelijks berichten.
Facebook is hierbij een zéér belangrijk middel. Al onze berichten worden op onze Facebook-pagina geplaatst en druk bezocht, gelezen en gedeeld! Als relatief kleine lokale omroep laten we hiermee onze (ook grotere) collega’s ver achter ons. Een mooi bewijs dat TV Valkenburg aan de weg timmert en een plaats heeft in de gemeente!
Hieronder wat inzichten over onze Facebook-pagina van de afgelopen 4 weken:
facebook-stats-2016-08-14

Doe je mee?

We hebben nog meer plannen en ambities en kunnen enthousiaste collega vrijwilligers hard gebruiken. Heb je een paar uurtjes over om mee te helpen met berichten schrijven, redactionele onderwerpen uitzoeken, TV items filmen of bijvoorbeeld ons ondersteunen in techniek? Stuur dan een mailtje naar info@tvvalkenburg.tv en we nemen contact met je op.

← Vorig bericht

Schenk belastingvrij aan armlastige familielid

Wandelen door de Curfsgroeve

Volgend bericht →