Tv Valkenburg restyled haar Journaal-uitzendingen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Tv Valkenburg restyled haar Journaal-uitzendingen.

Actuele onderwerpen in een korte, duidelijke vorm verpakt.

De video-uitzendingen op de even uren krijgen een geheel andere invulling. Sinds kort produceert een team van acht vrijwilligers wekelijks korte tv-items over nieuws uit de gemeente Valkenburg aan de Geul.

De nieuwsitems bevatten lokaal nieuws, politiek, kunst, cultuur en sport en worden in korte, items verpakt en gepresenteerd.

Was er vraag naar lokaal videonieuws? Volgens Tv Valkenburg is het antwoord “ja”. “Valkenburg aan de Geul mag dan niet zo groot zijn in oppervlakte, er gebeurt net zoveel als in een grote gemeente. Onze gemeente wordt jaarlijks door ca. 2 miljoen toeristen bezocht. Er is altijd wel iets te doen. Grote evenementen als de Amstel Gold Race, Kerststad Valkenburg, maar ook veel verenigingsevenementen”.

Tv Valkenburg heeft een bekwaam team kunnen vormen dat de komende periode aan de slag gaat. De gemaakte items worden voorlopig in een cyclus van 4 dagen uitgezonden in het Tv Valkenburg Journaal op alle even uren.
Tv Valkenburg, is de lokale omroep voor Valkenburg aan de Geul. We zenden uit via Ziggo, digitaal kanaal 42 of analoog en via www.tvvalkenburg.nl U vindt Tv Valkenburg ook op twitter en facebook.

Voor het actuele aanbod aan Journaal-items, KLIKT U HIER.

Tv Valkenburg heeft ook een eigen YouTube-kanaal. KLIK HIER om de Tv Valkenburg ‘YouTube"-pagina te bezoeken waar u een keuze kunt maken uit een aantal langere programma’s die in het verleden zijn uitgezonden.

Zo komt u in contact met Tv Valkenburg:

Tel: 043 6014646 (studio) of voor het melden van nieuws: 06 13 11 04 33
Emailadres is: info@tvvalkenburg.nl

← Vorig bericht

Uitzending gemist?

Spoor in Broekhem wordt vervangen.

Volgend bericht →