TV Valkenburg stopt per 1 februari 2018 met analoge televisie

Voorpagina » Toerisme » TV Valkenburg stopt per 1 februari 2018 met analoge televisie

TV Valkenburg stopt per 1 februari 2018 met uitzenden via de analoge kabeltelevisie van Ziggo. Uiteraard blijven we wel via de kwalitatief veel betere digitale kabeltelevisie van Ziggo te bekijken en via de vele ADSL- en glasvezelaanbieders. Wist u dat u als Ziggo klant GRATIS digitale televisie kunt kijken?

Analoge televisie is passé

Sinds de eerste televisie uitzendingen in Nederland in 1951 heeft de techniek niet stilgestaan. Van zwart-wit, naar kleuren, van “smal beeld” naar breedbeeld, van Standard Definition (SD) naar High Definition (HD) en van analoog naar digitaal. Al die signalen gaan nog steeds over dezelfde coax-kabels van Ziggo. Dat is krap met alle huidige en toekomstige kanalen die allemaal met hoge kwaliteit in uw huiskamer te zien willen zijn. De eerste kabelmaatschappijen hebben inmiddels besloten om volledig te stoppen met het analoge signaal en alleen nog digitaal aan te bieden.

Gratis digitale televisie!

Wat veel klanten van Ziggo nog niet weten is dat elke televisie die na 2010 is aangeschaft geschikt is voor digitale televisie ZONDER een speciaal kastje (decoder) of SmartCard! Hiermee kijkt u dus met uw televisie gratis naar de kwalitatief veel betere digitale kanalen. Klik hier om te lezen hoe u dat kunt instellen. Help je vader, moeder, opa, oma, buurman, buurvrouw of wie dan ook met het eenmalig instellen!

TV Valkenburg stopt eerder

TV Valkenburg heeft het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in nieuwe opname- en uitzendapparatuur en wil die hogere beeldkwaliteit graag met iedereen delen. Ook willen we de oude analoge verbindingen van de studio naar Ziggo opruimen. Stel dus al vandaag je televisie in op de digitale kanalen van Ziggo en kijk TV Valkenburg in hoge kwaliteit op DTV kanaal 42!
Via ADSL/glasvezelaanbieders zijn we te zien op kanaal 1437 (o.a. KPN/XS4ALL) of 795 (T-mobile).

← Vorig bericht

Informatiebijeenkomst renovatie Walramplein en Molenstraat

Receptie prinsenpaar JCV de Foekepot

Volgend bericht →