Tv Valkenburg voert nieuwe organisatie-indeling door

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Tv Valkenburg voert nieuwe organisatie-indeling door

In november nieuw kijkersonderzoekTv Valkenburg, het lokale tv station voor alle inwoners van de Gemeente Valkenburg a/d Geul, wijzigt haar koers. Om straks een kwaliteitsslag te kunnen slaan in het maken van tv programma’s is gebleken dat de huidige organisatie-indeling niet voldoet aan helderheid en transparantie, zaken die onontbeerlijk zijn om de machine geolied te kunnen houden.
Daarom is er na een vol jaar van onderzoek, analyse en talloze gesprekken een nieuw plan op tafel gekomen waaruit gewerkt gaat worden. Er is gekozen voor een dagelijkse leiding die aansturing gaat geven aan belangrijke geledingen zoals de afdeling beeld, afdeling tekst en afdeling techniek.
Deze drie hoofdgroepen zorgen ervoor dat programma’s tot stand komen, kopij wordt geselecteerd en dat de technische apparatuur up to date gehouden en vernieuwd wordt waar nodig. De nieuwe man is Jan Martens, die een uitstekende staat van dienst heeft als directeur van enkele zorginstellingen. Martens startte maandag 6 oktober jl. officieel zijn werkzaamheden als programmacoördinator bij Tv Valkenburg.
Tv Valkenburg telt momenteel zo’ n 65 actieve medewerkers, allen vrijwilligers, nu dan aangestuurd door Martens. Er is een vijfhoofdig bestuur dat de zaken op de achtergrond in goede banen leidt en daarnaast de vele medewerkers die dagelijks eropuit trekken om programma’s te maken en de actualiteit op de voet te volgen.
In november zal er voor de tweede maal een kijkersonderzoek gehouden worden. Was het in 2007 zaak om via het onderzoek te achterhalen hoe het tv station gewaardeerd werd, nu in 2008 wordt aan de deelnemers gevraagd wat men inhoudelijk van de programma’s vindt.
Ook de website zal overigens binnen niet al te lange tijd geheel vernieuwd de lucht in gaan. Wanneer dat zal zijn zal tijdig bekent gemaakt worden.

← Vorig bericht

uit- en verslagen 11 oktober 2008

Rondgang wethouder Kleijnen door Broekhem

Volgend bericht →