Twee ambulances geschonken door Stichting Preuvenetour aan MOS

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Twee ambulances geschonken door Stichting Preuvenetour aan MOS

Maandagavond 1 mei 2006 werd door de Stichting Preuvenetour, die ieder jaar de charitatieve wielerkoers voor prominenten de Preuvenetour organiseert, aan de Stichting MOS twee volledig uitgeruste ambulances aangeboden in Chateau St.Gerlach.
Dhr. Sterken, voorzitter van de vrijwilligersorganisatie MOS, die medische ondersteuning geeft aan sportevenementen, was zeer verheugd met deze gift. Deze stichting zal dit jaar zo’n 40.000 sporters van dienst zijn ! Meer info over deze stichting vindt u op internet: www.stichtingmos.nl Tijdens deze culinaire avond werd door Emile Frambach het routeschema van de Preuvenetour 2006 bekend gemaakt. Op donderdag 31 augustus wordt de 84 deelnemers, verdeeld over 21 teams, een lastig traject voor de wielen geschoven.
Start en finishlijn liggen op 31 augustus 2006 bij Kasteel Hoensbroek. Natuurlijk wordt de “Wereldwielerstad Valkenburg aan de Geul” in het routeschema opgenomen. Er zal dit jaar, in afwijking van voorgaande jaren, geen proloog gereden worden. Daarvoor is een laatste etappe van 35 km lengte uitgezet.
Tijdens deze “goede doelentocht” kunnen sporters en volgers op diverse ravitailleringsstops genieten van culianire hoogstandjes. Dat zal ook plaatshebben tijdens het rustpunt bij Grand Hotel Voncken aan het Valkenburgse Walramplein.
Foto’s © 2006 Fons Winteraeken
Tv Valkenburg

← Vorig bericht

Mei-den Boete de Poort staat toch recht

Walram 1-Heerlen 1 in evenwicht

Volgend bericht →