Twee grote talenten traden op in Gulpen

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Twee grote talenten traden op in Gulpen

Zondag 8 oktober gaven de broertjes Arthur (10 jaar) en Lucas (13 jaar) Jussen een pianorecital in De Zwarte Ruiter in Gulpen in het kader van zes kamermuziekconcerten op deze lokatie.
De zaal was meer dan vol en de verwachtingen van het publiek hoog gespannen.
Door hun nu al grote bekendheid in Nederland en hun overvolle agenda liep de afspraak voor dit concert al bijna 2 jaar. Intussen wordt hun bekendheid almaar groter met optreden voor televisie en de hoofdrol vervullen in een documentaire.
Maar het werd dan ook een prachtige uitvoering onder een zomers warme zon. Achtereenvolgens lieten Arthur en Lucas diverse componisten in hun werken voorbijkomen van Bach via Beethoven, Pijper, Debussy, Chopin naar Franz List.
Het enthousiaste publiek dwong hen daarna tot het geven van een toegift met Schubert en Rachmaninoff. Het bleek nog niet genoeg en dus dan ook nog maar vierhandig een stralend stuk van Bizet.
Technisch nu al op zeer hoog nivo,en in sommige stukken kwam het gevoel al sterk naar voren. In deze vorm ligt voor beide knapen een prachtige toekomst in het verschiet.
Een foto-impressie van Hein Reuters

← Vorig bericht

Openbare Basisschool Broekhem moet stoppen met een reeds gestart project

Streekmuseum is "erkend museum"

Volgend bericht →