Tweet Camille Oostwegel: "Ik nodig u uit om te komen kijken"

Voorpagina » Toerisme » Tweet Camille Oostwegel: "Ik nodig u uit om te komen kijken"

Valkenburgse ondernemer Camille Oostwegel jr. heeft via Twitter Klaas Knot, directeur van de Nederlandse Bank, opgeroepen om in zijn bedrijf eens “een kijkje voor en achter de schermen te komen nemen om te laten zien wat de realiteit is”. Oostwegel reageerde op Knot’s uitspraken gedaan in het zaterdagavondprogramma ‘Op1’ die gepubliceerd zijn in de digitale Telegraaf. Knot deed de uitspraak “dan maar omscholen” omtrent de in te stellen ‘anderhalve meter afspraak’ in de horeca, die in de horeca voor onmogelijk wordt ervaren om uit te voeren.

klaas knot in telegraaf.nl

Onderstaande tekst is genomen uit de Telegraaf.nl
“Gisteravond was Klaas Knot, directeur van de Nederlandse Bank bij OP1. De heer Knot toverde zomaar de oplossing op tafel voor de economische problemen waarin we zitten, aldus Corria Houthuizen. Als je als horeca bedrijf niet rendabel kunt zijn met een 1,5 meter protocol ben je nu in de kern niet gezond, stelde Knot. In dat geval sluit je gewoon je deuren, vraag je faillissement aan en ga je je omscholen.
Bij deze dan een oproep aan alle horecaondernemers en hun medewerkers die aan dit profiel voldoen, ruwe schatting een man of 400.000, bel de LOI, laat je omscholen en alles is opgelost. Uiteraard geldt dit ook voor alle leveranciers, producenten en boeren die aan de horeca leveren. En vergeet niet alle kapsalons, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten, theaters- en concertzalen.
Bel dan ook gelijk Transavia om te zeggen dat, indien u de vliegtuigen met 40% bezetting niet meer rendabel zijn, ze ook gewoon kunt stoppen met vliegen. En Schiphol dan? Als ze niet rendabel kunnen zijn met alleen vrachtverkeer mogen ze ook meteen dicht.”

← Vorig bericht

Coronacrisis: Woensdag digitale raadsvergadering

Uitgever zoekt bezorgers – gemeente betaalt oudpapier ophalen door

Volgend bericht →