Uit- en verslagen van 4 okotober

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Uit- en verslagen van 4 okotober

Sibbe MC 1 uit competitie!Senioren:
Westa 3 – Sibbe MC 1
Sibbe kon weer geen volledig team op de been brengen voor deze wedstrijd. Door omstandigheden kon alleen Peter Smitsmans aantreden. Voorgaande wedstrijden werden al met 2 man gespeeld. De hoofdklasse B gaat dus verder zonder Sibbe MC 1. Alle behaalde punten in de wedstrijden tegen Sibbe MC 1 in de hoofdklasse B komen te vervallen.
Succes 1 – Sibbe MC 2 7 – 3
Sibbe 2 had de zware uitwedstrijd tegen Succes 1 in Landgraaf op het programma staan. Het werd een moeilijke avond voor de Sibbenaren. Otto Bekers en Jelle Uringa wisten beide geen partij op hun conto te schrijven. Ook het dubbelspel ging verloren. Echter prijkte er na afloop een 7-3 verlies op het scorebord. Man of the match was Danny Lechanteur, die al zijn partijen winnend afsloot.
Sibbe MC 3 – TTC 4 7 – 3
Sibbe MC 3 heeft met 7-3 gewonnen van Tegelen 4.
Jan Smeets was weer in zijn oude doen en bond alle tegenstanders aan zijn zegekar, wat resulteerde in 3 overwinningen, Jo Wienen begint op stoom te raken en won 2x. John Wijnen voegde hier 1 punt aan toe. Het dubbel Jan/John was nummer 7.
Sibbe MC 4 – Succes 3 8 – 2
MC 4 speelde thuis tegen Succes 3 en won verdiend met 8-2. Wiel Ernst was met 3 x winst in goede doen. Jos Smeets en Jac Heuts wonnen ieder 2x. Het dubbel Jos en Jac was ook te sterk voor de tegenstanders, waardoor deze mooie overwinning tot stand kwam.
Re/Max 5 – Sibbe MC 6 NB

← Vorig bericht

Uit- en verslagen van 4 oktober

Het Bokkemarkt Blues Festival

Volgend bericht →