Uitreiking Kunst- en Cultuurpijzen 2006 in Schin op Geul

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Uitreiking Kunst- en Cultuurpijzen 2006 in Schin op Geul

De uitreiking vindt plaats op zaterdag 4 november vanaf 20.00 uurVoor de tweede maal organiseert de werkgroep Kunst- & Cultuurprijs van KOR (Kunst in de Openbare Ruimte) en SCR (Sociaal Culturele Raad) de uitreiking van de Kunstprijs en de Cultuurprijs Valkenburg aan de Geul.
Voor het eerst gebeurde dat in 2004 tijdens een zeer geslaagde feestavond in Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen.
De werkgroep wil, voorzover mogelijk, ook de andere kernen van onze gemeente erbij betrekken en heeft dit jaar gekozen voor gemeenschapshuis ’t Geboew aan de Mauritiussingel 17 te Schin op Geul.
De uitreiking vindt aldaar plaats op zaterdag 4 november vanaf 20.00 uur tijdens een avondvullend programma, gepresenteerd door de heren Richard Blom en Roy Eggen.
Deze avond staat in het teken van Rembrandt en Mozart, is feestelijk omlijst met muziek en er vinden optredens van diverse artiesten plaats.
Een kinderjury heeft wederom vooraf voor elk van de twee prijzen een voorselectie uit de voorgedragen kandidaten gedaam. Op de avond zelf zal de vakjury, bestaande uit Guido Goossens, Fred Bendijk en Sandro Selna, uit die genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen.
Zij krijgen een geldbedrag en een blijvende herinnering uitgereikt door burgemeester Nuytens en wethouder Dauven.
De feestavond is gratis toegankelijk en iedereen is welkom, zij het dat het aantal (zit)plaatsen natuurlijk beperkt is.
Voor verdere informatie kunt u terecht bij Ton van Keeken (tel. 06-41180810) of Connie Wezeman (tel. 043-6040271 of 06-40395063).

← Vorig bericht

Aanrijding met letsel

Lekker op stap in het Beneden-Geuldal

Volgend bericht →