Uitreiking Sportprijzen Valkenburg aan de Geul 2019

Voorpagina » Toerisme » Uitreiking Sportprijzen Valkenburg aan de Geul 2019

Afgelopen zondag 24 november vond de uitreiking van de Sportprijzen van Valkenburg aan de Geul 2019 plaats in Chateau St. Gerlach. Er werden 5 sportprijzen uitgereikt in vijf categorieën, te weten: het talent van het jaar, het sportteam van het jaar sectie junioren, het sportteam van het jaar sectie senioren, de vrijwilliger van het jaar en de individuele sporter van het jaar. De winnaars in de vijf categorieën waren achtereenvolgens:
Talent: Wielrenner Lars Rouffaer van het Rob Ruijgh Development Team
Team junioren: SV Geuldal
Team senioren: VC S.E.C.
Vrijwilliger: Lou Kengen TTV Falco
Individuele sporter: Zwemmer Raf Hendriks (Hellas- Glana)

sportprijzen 2019 alle winnaars

Het was een groot succes met een mooie opkomst. Er zijn meer dan 8000 stemmen op alle genomineerden uitgebracht! De prijzen werden uitgereikt door Nederlands handbaldoelman Luuk Hoiting van de Lions, Wereldkampioene handbike Laura de Vaan, teamwinnaar Sportprijzen 2018 Dré Hendriks, coördinator Vrijwilligerscentrale Valkenburg Vincent Gussenhoven en wethouder sport Remy Meijers.  
De winnaars zijn tot stand gekomen na een stemprocedure die uit 3 onderdelen bestond: de anonieme stem via internet, de stem van de genomineerden  en de stem van de vakjury. Per onderdeel  zijn punten toegekend. Degene met de meeste stemmen kreeg 6 punten, de nummer twee 4 punten en de nummer drie 2 punten. Bij een gelijke eindstand was de stem van de jury doorslaggevend. 
De uitreiking van de Sportprijzen zijn geregisseerd en opgenomen door TV Valkenburg. De uitzending is deze week dagelijks te zien om 19:00 en 22:00 uur.
Foto Jelle Colaris, TV Valkenburg

← Vorig bericht

1 december en niet de 31e is einde van het jaar

Gratis stroom bij fietsoplaadpunt aan het Walramplein

Volgend bericht →