Uitslag en verslag van 3 december

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Uitslag en verslag van 3 december

Walram vecht zich terugZondag 3 december 2006 Rapid – Walram (2-0) 2-2
Doelpuntenmaker: Chris Kerckhoffs en Kim Philippi
Gele kaarten: Dennis Strijbosch (8)
Opstelling V.V.Walram:
Doel:
1.Rudy Crutzen
Achterhoede:
2. Olmo Cordeweners (46ste min. 12. Marco van Loo)
3. Ralf Defaux (A)
4. Stephan Groven
5. Patrick Simon (55ste min. 16. Guido van Uden)
Middenveld:
7. Roger Ummels
6. Chris Kerckhoffs
10. Dennis Strijbosch
8. Barry Hendriks
Voorhoede :
11. Kim Philippi
9. Daniël Janssen (30ste min. 15. Joep Vliegen)
Reserve: 20. Tom van Uden
Grensrechter: Jean Ramaeckers
Verzorger: Craig Corbidge
Wedstrijdverslag:
In deze alweer belangrijke wedstrijd voor de Valkenburgers stelde Walram in de 1ste helft zeer teleur. De ploeg van trainer Roger André was in ‘t 1ste bedrijf niet vooruit te branden. Het was ’n geluk dat doelman Rudy Crutzen vandaag wel bij de les was, anders had men na 45 minuten tegen ’n nog grotere achterstand aangekeken.
Na 5 minuten stond Walram al met 1-0 achter. De Walram-verdediging verzuimde de bal op te ruimen en ’t leer werd kinderlijk eenvoudig in de voeten gespeeld van Merlijn Roeden die de bal hard onder doelman Rudy Crutzen door tegen de touwen schoot. De Valkenburgers waren helemaal van slag af. Een vrije trap werd ternauwernood door Rudy Crutzen langs ’t doel getikt en na 30 minuten keek Walram al tegen ‘n 2-0 achterstand aan. Merlijn Roeden mocht ongehinderd door de Walram-verdediging heenlopen en liet doelman Rudy Crutzen voor de 2de maal kansloos. Trainer Roger André greep meteen in en door ’t inbrengen van Joep Vliegen kreeg men meer stootkracht. Vlak voor rust had Chris Kerckhoffs de spanning terug kunnen brengen. Hij kreeg de bal vrij aangespeeld binnen het zestienmeter gebied, maar Kerckhoffs wachtte te lang en zijn schot werd geblokt door de Rapid verdediging rust 2-0.
Na de pauze kwam een herboren Walram uit de kleedkamer. De Walrammers gingen 3-4-3 spelen. De Maastrichtenaren counterden gevaarlijk maar keeper Rudy Crutzen was vandaag in ’n uitstekende vorm. In de 52ste minuut kreeg Joep Vliegen, na ’n mooie aanval, de bal aangespeeld buiten de zestien maar zijn schot vloog over ‘t doel en na een uur kwam Walram terug in de wedstrijd. De doorgeschoven Ralf Defaux kreeg de bal aangespeeld op de elfmeter. Zijn inzet werd verlengd door Chris Kerckhoffs. De grensrechter van Rapid vlagde wel voor buitenspel maar scheidsrechter Stalman keurde ’t doelpunt goed. De Valkenburgers kregen vleugels en na 75 minuten kwam Walram op gelijke hoogte. Een schitterende voorzet van Barry Hendriks werd tegendraads ingekopt door Kim Philippi. De Rapid-doelman stond vastgenageld op de grond 2-2. Rapid probeerde de wedstrijd alsnog te kantelen maar de ploeg van trainer Roger André bleef op de been. Als Walram iets zorgvuldiger met de aanvallen was omgesprongen dan had er misschien wel ’n overwinning ingezeten. Vlak voor tijd kwam Rapid nog bijna op voorsprong. Roger Ummels probeerde de bal op te ruimen maar i.p.v. naast ’t doel te schieten leek ’t leer ’t doel in te vliegen maar de oplettende Rudy Crutzen tikte de bal met een katachtige reactie naast ’t doel. Na 90 minuten floot scheidsrechter Stalman uit Kerkrade voor ’t eindsignaal.
Volgende week zondag speelt Walram om 14.30uur thuis tegen D.B.S.V.

← Vorig bericht

Nieuwe suisse in "Oude Kerk"

Méér bezoekers dan vorig jaar

Volgend bericht →