Uitslagen 11okt. t/m 15 okt. 2006.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Uitslagen 11okt. t/m 15 okt. 2006.

Beperkt programma ivm de herfstvakantie.Woensdag speelde B2 zijn thuis wedstrijd al tegen Esia. De eerste helft verliep vrij goed met een 5-2 voorsprong met de rust. Daarna ging het niet meer zo goed . Er werd na de rust maar een doelpunt gemaakt terwijl de
tegenstanders juist beter in hun spel kwamen en tenslotte werd er met 6-6 gelijkgespeeld.
Donderdag speelden de recreanten thuis tegen IVS. De eerste vijf minuten waren de dames nog niet bij de les. Binnen een mum van tijd stond het 0-3. Langzamerhand nam Vilt/BeQuick het initiatief over en via 1-3, 1-4 werd het uiteindelijk toch nog 5-4. Dit kwam vooral door het steeds beter verdedigen op hun specifieke spelwijze. De ruststand werd bereikt doordat Vilt/Be Quick meer dan eens het houtwerk raakte en IVS wel scoorde: 5-6. Na de pauze een omzetting bij Vilt/Be Quick in de verdediging. Hierdoor werd het voor IVS nog moeilijker te scoren en bij Vilt/BeQuick werd nu door meerdere speelsters gescoord. Vilt/BeQuick liep uit naar 9-6. Daarna werd er door beide teams nog gescoord. Eindstand 11-8.
Zaterdag speelde D1 thuis tegen Iason. De hele wedstrijd waren de Viltse meisjes sterker tegen het beginnende team van Iason Bij de rust was het 8-3 en de wedstrijd werd met 14-5 gewonnen.
Zondag moest D1 zijn tweede wedstrijd dit weekend spelen. Het team ging bij Margraten op bezoek en i.v.m. de herfstvakantie waren er nu een aantal speelsters afwezig. Er werden maar weinig doelpunten gemaakt. Na de eerste helft was het 2-1 en na afloop stond er een 4-2 eindstand op het scorebord.
Programma 22 oktober:
B1 uit tegen Gemini in Voerendaal om 13.35 uur.
Dames senioren speelt de eerste ronde voor de beker om 15.30 uur in Munstergeleen tegen SVM.
Dames A is in de eerste ronde voor de beker vrijgeloot.

← Vorig bericht

Wedstrijdverslagen 14 oktober

Uitslagen en wedstrijdverslagen van 14 oktober 2006

Volgend bericht →