Uitslagen afgelopen weekeinde

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Uitslagen afgelopen weekeinde

Falco 2 wint, sterk optreden Tim MeertensAfgelopen zaterdag was de jeugd van Falco 2 het enige team dat een competitiewedstrijd afwerkte. Tegen Wap-In 1 werd een eenvoudige 8-2 zege behaald. Vincent Pasmans en een sterk spelende Tim Meertens wisten alle drie de wedstrijden te winnen, Nick Raeven en de dubbel zorgde voor de overige twee punten. Door deze grote overwinning is de competitie erg spannend voor Falco 2. Halverwege de najaarscompetitie is de achterstand op de nummer 1, Destatec uit Swalmen, nog maar één punt.
Nu voor alle teams de najaarscompetitie halverwege is wordt het tijd om de balans op te maken. Voor een aantal teams is een kampioenschap mogelijk en een tweetal teams strijden deze competitie voor lijfsbehoud. Om te beginnen met de heren van Falco 1 in de derde divisie die strijden voor lijfsbehoud. De vierde plek is een veilige plek, maar met één punt voorsprong op de nummer vijf is dus degradatie nog altijd mogelijk. In de hoofdklasse staat Falco 2 op de 2de plaats. Nog één wedstrijd te spelen en dan zullen de nummers 1 t/m 4 zich plaatsen voor de play-offs. Het behalen van de play-offs voor het kampioenschap kan bijna Falco 2 niet meer ontgaan.
Falco 3 in de 2de klasse is bijna zeker van de titel, tot nu toe werden alle wedstrijden gewonnen en staan dus fier aan kop. In de andere 2de klasse staat Falco 4 laatste, een degradatieplaats. Vijf punten is de achterstand op nummer 5 en een sterk eindschot is benodigd om niet te degraderen. Kampioenskandidaat Falco 5 staat 2de in de 3de klasse met één punt achterstand op Brunssum 4.
De jeugd daarin tegen doet het wederom beter dan de senioren. Geen enkel team staat op degradatieplaats of zal spelen om degradatie.
Falco 1 staat met twee punten “los” van de nummer twee en zal een spannende “tweede helft” spelen van de competitie. De promovendus Falco 3 staat in de 2de klasse zelfs 2de, maar aangezien Panningen 1 in deze klasse veel te sterk is zal de tweede plaats het hoogst haalbare zijn. Falco 4 staat in de 3de klasse ook op een 2de plek en is zeer zekere niet kansloos om de titelstrijd, de achterstand bedraagt slechts twee punten. In de 5de klasse draait Falco 5 goed en is een goede middenmoter net als de starters in de starters 1ste klasse.
Uitslagen jeugd zaterdag 18 oktober:
Falco 2 – Wap-IN 1 8-2
Programma zaterdag 25 oktober:
Jeugd:
Falco 1 – vrij
Falco 2 – Destatec 1
Falco 3 – Panningen 1
Sittard 1 – Falco 4
Falco 5 – Quick 1
Kluis 8 – Falco 6
Heren:
Falco 1 – Irene 1
Red Stars 3 – Falco 2
Falco 3 – Meppers 1
Heerlen 4 – Falco 4
Elsloo 4 – Falco 5

← Vorig bericht

Verslagen Iason

Cedric Prevoo wordt karate kampioen

Volgend bericht →