Uitslagen afgelopen weekeinde

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Uitslagen afgelopen weekeinde

Falco 2 plaatst zich voor de play-offsIn Venray werd afgelopen weekend de definitieve plaatsing voor de play-offs kampioensgroep door Falco 2 bewerkstelligd. Stephan Geurts en Peter Lardenoije wonnen ieder twee wedstrijden en samen het dubbel. Richard Adriaans had een off-day en kwam niet tot scoren.
In de derde divisie speelde Falco 1 gelijk tegen Irene 1. Na een 4 uur spanning en strijd was het resultaat 5-5. Bjorn Curvers won twee wedstrijden de gebroeders Mitch en Kevin Rouwette wonnen ieder eenmaal. Het dubbel was het vijfde punt. Falco 3 won voor de zesde keer op rij en ligt op “kampioenskoers”. Afgelopen weekend werd tegen kampioenskandidaat en de nummer twee van de competitie de Meppers uit Wijlre gespeeld. Een sterk spelend Ed Pinckears won, net als Lou Kengen, twee wedstrijden. Laurens Loozen en het dubbel waren het vijfde en beslissende zesde punt.
Falco 4 lijkt het enige team te zijn dat op degradatie afstevent. Bij Heerlen werd de 5de nederlaag geïncasseerd. Bas Thijssen won driemaal maar Stephanie de Gijsel en Marco Halmans hielden beide de nul, eindstand 7-3 nederlaag. Falco 5 ligt nog steeds op kampioenskoers na een 7-3 overwinning op Elsloo 4. Lars Lambriks en Jean-Pierre Haenen waren verantwoordelijk voor deze score, beide scoorde zij een hattrick en samen wonnen ze het dubbel.
Jeugd 1 is het volgende team dat aan de leiding gaat in de najaarscompetitie. Bij Success, de nummer drie van de competitie, werd met 6-4 gewonnen. Vienna Pasmans en Simon Bozon wonnen ieder driemaal, het dubbel ging verloren. Michelle Thijssen kon ondanks goed spel niet tot winst komen. Falco 2 speelde gelijk tegen Destatec 1, de koploper. Vincent Pasmans won twee maal, Tim Meertens en Nick Raeven beide eenmaal. Falco 3 gaf de veel te sterke tegenstanders en onbetwiste leiders goed partij, einduitslag 7-3 voor Panningen 1. Guy Habets won 2 maal en het dubbel was het derde punt voor Falco. Mart PLuymakers scoorde wederom een hattrick en was dus voor Falco 4 de man van de wedstrijd. Bart van Beers won 1 partij en ook het dubbel was voor Falco in het gelijkspel tegen Sittard 1. Falco 5 won heel royaal van Quick 1 met 9-1. Raymond Goijen en Bonnie Somers wonnen driemaal alleen Ralph Goijen verloor één wedstrijd. Falco’s benjamins blijven het goed doen en wonnen dit keer met 3-2 in Kluis. Joeri Wienen en Daan van der Klugt wonnen ieder één winstpartij en samen het dubbel.
Uitslagen 25 oktober:
Falco 1 – Irene 1 5-5
Red Stars 3 – Falco 2 5-5
Falco 3 – Meppers 1 6-4
Heerlen 4 – Falco 4 7-3
Elsloo 4 – Falco 5 3-7
Jeugd :
Succes 1 – Falco 1 4-6
Falco 2 – Destatec 1 5-5
Falco 3 – Panningen 1 3-7
Sittard 1 – Falco 4 5-5
Falco 5 – Quick 1 9-1
Kluis 8 – Falco 6 2-3
Programma 1 november:
Slagvaardig 1 – Falco 1
Brunssum 2 – Falco 3
Falco 4 – Seta 2
Falco 5 – Brunssum4
Jeugd :
Falco 1 – Summa Red /Stars 3
Wap-In 1 – Falco2
Heerlen 2 – Falco3
Falco 4 – Hoensbroek 1
Falco 6 – Heerlen 4

← Vorig bericht

uit- en verslagen 25 oktober 2008

Inbraak in kledingwinkel

Volgend bericht →