Uitslagen afgelopen weekeinde

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Uitslagen afgelopen weekeinde

Falco 1 speelt gelijk na een 4-0 achterstand!In de Falcoburcht werd de absolute topper in de 3de divisie een ware thriller. Falco 1, voor het eerst spelend met de sterkste opstelling, kwam al snel op een 4-0 achterstand tegen de koploper Nijkerk uit de 3de divisie. Op een bewonderenswaardige wijze werd teruggevochten en Falco kwam zowaar op een 5-4 voorsprong. In de slotpartij waren de a.s. kampioenen uit Nijkerk nog blij dat ze een zwaarbevochten gelijkspel uit de Falcoburcht haalden. Kevin Rouwette en Wally Hendriks wonnen ieder tweemaal, Björn Curvers won één maal. Zo’n 60 km noordwaarts verliep een vergelijkbare wedstrijd tussen Falco 2 en Open Line/Westa. Falco 2 kwam met 3-0 achter maar behaalde toch een verdienstelijke gelijkspel, 5-5.
Door deze eindstand is men verzekerd van een plek in de kampioensgroep.
Stephan Geurts en Peter Lardenoije wonnen beide twee partijen. De geblesseerde Marcel Hendriks kan zijn vertrouwde spel helaas niet spelen en kwam dus niet tot scoren. Falco 3 won zonder al teveel moeite met 8-2 van Sempre Avanti. Vincent Rompelberg won andermaal zijn drie enkelpartijen, Laurens Loozen en Ed Pinckears, de laatste liet nog op het laatste moment zijn derde winstpartij uit zijn handen glippen, wonnen beide twee maal. Ook het dubbel werd gewonnen. Door deze grote uitslag blijft Falco 3 ongenaakbaar aan kop in de 2de klasse. In de andere 2de klasse groep vergaat het Falco 4 een stuk minder, dit keer werd er verloren van Panningen 1 met 9-1. Bas Thijssen wist de eer te redden voor Falco. De heren van Falco 5 winsten een overwinning te behalen tegen Veta.
In Velden werd Lars Lambriks de Man van de wedstrijd met drie overwinningen, Remie Vliex won tweemaal en Maarten Henstra wist wederom het “overwinningspunt” binnen te halen. Falco 5 gaat net als Falco 3 aan de leiding in hun klasse.
De jeugd van Falco 1 had afgelopen zaterdag een vrije dag in de hoofdklasse. Falco 2 moest daarin tegen wel spelen en won met 7-3 van Seta 2. Man van de wedstrijd was Vincent Pasmans met drie overwinningen, Nick Raeven won tweemaal en Tim Meertens boekte zijn 1ste zege in de 1e klasse.
Met het dubbel als overwinning was de eindstand 7-3. De jeugd van Falco 3 pakte behoorlijk flink uit op visitie bij Coriovallum 1 met 9-1. Guy Habets en Maurice Thijssen zorgen beide voor een hattrick en Mathijs Timmers won tweemaal, het dubbel was het negende punt. Falco 4 verloor thuis van Remax 1 met 6-4 dat nu de leiding overneemt in de 3de klasse.
Mart Pluymeakers won driemaal en Julien Kicken eenmaal. Ingrid Thomissen won deze keer net niet, ondanks goed spel. Raymond Goijen, Ralph Goijen en Rick Jansen wonnen afgelopen zaterdag alle drie twee partijen. De stand was dan uiteindelijk ook 6-4 voor Falco 5 tegen Success. De benjamins in de starters 1ste klasse blijven verrassen, dit maal werd met 4-1 gewonnen van de starters van Megacles uit Weert. Lynn Essers, Joeri Wienen en Daan van de Klugt wonnen ieder 1 partij.
De uitslagen van 11 oktober
Falco 1 – Rega 5-5
Open Line Westa 3 – Falco2 5-5
Falco 3 – Sempre Avanti 1 8-2
Panningen 1 – Falco 4 9-1
Veta 1 – Falco 5 4-6
Jeugd :
Falco 2 – Seta 2 7-3
Coriovallum 1 – Falco 3 1-9
Falco 4 – Remax 1 4-6
Succes 3 – Falco 5 4-6
Falco 6 – Megacels 8 4-1
Programma 18 oktober
Aanstaande zaterdag is er vanwege de herfstvakantie nauwelijks een competitie programma. Slechts één Falco team speelt thuis in de Falcoburcht, namelijk een inhaalwedstrijd in de 1ste klasse jeugd. Falco 2 speelt dan tegen Wap-IN 1 uit Wansum ( Noord – Limburg ): aanvang 13.00 uur.
Aanstaande woensdag 15 oktober en 22 oktober is er van 14.00 uur tot 16.00 uur gratis tafeltennis voor de basisschooljeugd. Iedereen is welkom!

← Vorig bericht

Verslagen Sibbe MC afgelopen weekeinde

Estafetteteam ZCV-jongens gehuldigd

Volgend bericht →