Uitslagen en verslagen 10 maart

Voorpagina » Nieuws » Sport » Uitslagen en verslagen 10 maart

Eerste verlies van dames senioren 2Op donderdag 8 maart speelden de dames senioren 2 tegen de nummer 2 MengOptimo. Iason sen. 2 is nog steeds ongeslagen en zijn al kampioen. Tijdens de wedstrijd werd er door niemand een echte voorsprong genomen. Beide teams hielden elkaar in evenwicht. Iason sen. 2 ging de rust in met een kleine voorsprong van 10-11. Na de rust werd deze weer meteen gelijk getrokken door MengOptimo. In de laatste minuten werd het heel spannend. Helaas voor Iason gaf men de wedstrijd uit handen en zij verloren met 17-16. De ongeslagen status is nu verspeeld.
Op zaterdag 10 maart speelde de D-jeugd weer tegen Born. Vorige week werd nog een mooie overwinning geboekt van 12-9. Nu werd er beter verdedigd waardoor er minder gescoord werd. In de rust stond Iason voor met 3-5. Na de rust kwam Born iets korter bij maar Iason wist toch te winnen met het kleinste verschil: 5-6.
De dames C-jeugd speelden tegen V en L. Iason staat nog steeds bovenaan. V en L staat op een vierde plaats. Van dit kleine verschil was vandaag niet veel te merken.
In de rust had Iason al een grote voorsprong van 2-8. Na de rust kwam V en L helemaal niet meer aan score toe terwijl dat Iason wel nog lukte. Uiteindelijk won Iason deze wedstrijd met 2-12. Als Iason dames C volgende week tijdens de thuiswedstrijd tegen Adio wint is het kampioenschap bijna binnen.
Op zondag 11 maart speelden de dames B1 uit tegen Roda B1. Beide teams staan bovenaan op de ranglijst. Dit werd ook duidelijk tijdens de wedstrijd. De teams deden niet voor elkaar onder. De ruststand van 6-6 en de uiteindelijk eindstand van 11-11 bewees dit maar weer.
Da dames B2 moesten ook tegen Roda. Iason staat 2de terwijl Roda op een mooie 5de plaats staat. Iason pakte vanaf het begin de leiding. In de rust had Iason een kleine voorsprong: 4-6. Na de rust stelde Iason orde op zaken en nam een voorsprong waardoor men de wedstrijd winnend afsloot met de stand: 8-13.
De A-jeugd moest ook al tegen Roda. Iason die nog steeds bijna onderaan staat kreeg de moeilijke opgave om tegen de nr 4 de spelen. Iason had niet veel in te brengen. In de rust was de achterstand al groot:14-6. Na de rust werd het niet veel beter waardoor Iason met 30-14 verloor.
Als laatste speelden de dames van senioren 1 tegen Vios. Vios staat bijna onderaan terwijl Iason sen. 1 nog steeds in de race is voor de 3de plaats. Het was een gelijk opgaande strijd. Soms was het verschil 3 doelpunten maar vios kwam dan weer terug. De rust werd ingegaan met een doelpunt verschil: (8-9). De tweede helft begon weer hetzelfde tot aan het midden. Hier kwam een goede fase van Iason en zij liepen uit. De wedstrijd werd gewonnen met 12-21
Volgende week zijn de laatste thuiswedstrijden van deze competitie.
Zondag 18 maart: 12.00 uur Iason D 1 – BFC D 1
12.50 uur Iason C 1 – Adio C 1
13.45 uur Iason B 1 – BFC B 1
14.30 uur Iason B 2 – Zwart/Wit B 2
15.25 uur Iason A 1 – BFC A 1
16.45 uur Iason sen 1 – Vilt/Be Quick 1
Dames senioren 2 zijn vrij.

← Vorig bericht

Het dievengilde is weer op stap

Verslagen en uitslagen van 10 maart

Volgend bericht →