Uitslagen en verslagen 28 oktober 2006

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Uitslagen en verslagen 28 oktober 2006

Readyteams leveren veel strijdReady 1 ontmoette Sibbe in een spannende stadsderby. De punten in dit sportieve treffen werden gedeeld; 5-5. Hier was Ready niet ontevreden mee. De 5 Readypunten werden binnengehaald via Mischa Lechanteur die een hattrick scoorde en Ronald Quadvlieg die 2 overwinningen op zijn conto mocht bijschrijven. Ruud Pessers kon er deze keer helaas geen punt aan toevoegen.
Ready 2 speelde tegen Elsloo en sleepte een mooie overwinning binnen. Dit vooral door de onverslaanbare Pascal Kabo, die een hattrick scoorde. Piet Frijns en Lucien Cörvers voegden er ieder ook een punt aan toe. Het dubbel was het winnende punt. 6-4 voor Ready.
Ready 3 was ook deze keer op dreef en dan vooral Readyspeler Leo Dorren. Hij scoorde maar liefst een verrassende hattrick. Hierbij voegde Guus Rouwette en Pedro Noteborn ook ieder een overwinning aan toe en ook het dubbel was voor Ready, waardoor de eindstand werd bepaald op 6-4 voor Ready.
Voor Ready 4 was tegenstander Elsloo een maatje te groot. Er werd met 9-1 verloren. Alleen Simone Tossings wist de eer nog te redden.
Ready 5 mocht afreizen naar Succes in Waubach. Hier werd een gelijkspel eruitgesleept. Freddy Tossings en Thessa Habets wonnen ieder 2 keer en Kim Steijns wist er ook nog een overwinning aan toe te voegen.
De jeugd van Ready trof als tegenstander Megacles uit Weert. Ook hier kwam er een gelijkspel uit. Syfra Schoren en Kaj Nelissen wonnen ieder 2 maal en Jelle Lisson voegde er ook nog een punt aan toe.

← Vorig bericht

Waarom afrasteringen op de Sousberg in Schin op Geul

Uitslagen en verslagen 28 oktober 2006

Volgend bericht →