Uitslagen en verslagen afgelopen weekeinde

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Uitslagen en verslagen afgelopen weekeinde

Successvol weekeinde voor de jeud van FalcoAfgelopen weekend werden zes jeugdwedstrijden gewonnen en één gelijkspel behaald, een top weekend dus voor Falco.
Het begon allemaal al op vrijdag waar jeugd 2 een inhaalwedstrijd speelde tegen Kluis 2. De wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel, Nick Raeven en Vincent Pasmans wonnen ieder twee wedstrijden. Samen wonnen zij ook het dubbel. Zaterdag speelde Falco 2 won hun tweede wedstrijd van dit weekend. Overtuigend werd met 7-3 gewonnen van Megacles 4. Vincent Pasmans wist dit keer alle drie de wedstrijden te winnen. Een sterk spelende Mart Pluymakers won twee wedstrijden, Nick Raeven en het dubbel zorgde voor de overige twee punten. Door dit sterk optreden heeft jeugd 2 de aansluiting in de middenmoot gevonden.
In de hoofdklasse won Falco 1 royaal van Kampioensconcurrent Megacles 3 met 8-2. Vienna Pasmans bleef ongeslagen, Simon Bozon en Michelle Thijssen wonnen ieder twee maal. Falco 3 blijft het goed doen in de 2de klasse en won dit keer met 8-2 van OpenLine uit Westa. Maurice Thijssen was ook deze week weer goed voor een 100% score, Guy Habets en Matthijs Timmermans wonnen ieder 2 wedstrijden. Het dubbel was het achtste punt.
Ook Falco 4 doet het goed in de 3de klasse door de overwinning op Kluis 4. De eindstand op het scoreboard was 6-4 voor Falco. Juliën Kicken zorgde voor een hattrick, de twee zeges van Bart van Beers en het dubbel waren goed genoeg voor de overwinning. Man van de wedstrijd Raymond Goijen zorgde met drie overwinningen een belangrijke bijdrage in de 8-2 overwinning op Brunssum 2. Ook de twee overwinningen van Bonnie Somers en van Rick Jansen zorgde voor de grote overwinning.
Falco 5 won met 8-2 van Brunssum 2 Raymond Goijen was hier met 3
De benjamins van Falco 6 in de startersklasse 1 wonnen weer na veel spanning met 3-2 bij Kerkrade 1. Joeri Wienen won tweemaal en Daan van der Klugt eenmaal. Met deze overwinning is handhaving in de middenmoot een feit.
De heren van Falco hadden net als de jeugd een goed weekend.m In de 3de divisie won Falco 1 uit in Veldhoven met 7-3 dankzij Wally Hendriks en
Bjorn Curvers , die beiden een hattrick verrichtten. Falco 1 heeft nu 20 punten uit vier wedstrijden en speelt dit jaar wederom tegen degradatie. Falco 2 pakte groots uit tegen Megacles 1.
Richard Adriaans en Marcel Hendriks verrichtten een hattrick, Mario Erkens was iets “beleefder” en stond de gasten het redden van de eer toe. Falco 2 stijgt door deze grote overwinning naar de tweede plaats in de hoofdklasse. Kampioenskandidaat Falco 3 won voor de 4e maal op rij en verstevigt daardoor de leiderspositie in de 2de klasse. Deze keer was Falco 3 te sterk voor Ready 1. Vincent Rompelberg de man van de wedstrijd met 3 winstpartijen, Han Konings en Laurens Loozen (die beiden van Micha Lechanteur (Ready) niet konden winnen) zegvierden tweemaal. Een belangrijke winst tegen Kluis 5 was voor Falco 4 een Stephanie de Gijsel was de matchwinnaar doordat zij haar drie partijen wist te winnen. Marco Halmans won tweemaal en Patrick
Jammertzheim zorgde voor een 6-4 eindstand. Met deze uitslag is de rode lantaarn overgedragen aan Kluis.
Koploper Falco 5 verloor onverwacht met 6-4 in de 3de klasse. Falco 5 moest aantreden met jeugdspeler Vincent Pasmans (jawel, voor de derde keer dit weekend) die met sterk spel helaas niet tot een overwinning kon komen. Lars Lambriks won driemaal en Remie Vliex voegde er een overwinning aan toe. Door deze kleine nederlaag staat Falco 5 nog steeds aan kop.
Uitslagen heren:
Veldhoven 1 – Falco 1 3-7
Falco 2 – Megacles 1 9-1
Ready 1 – Falco 3 1-9
Falco 4 – Kluis 5 6-4
Falco 5 – Seta 4 4-6
Uitslagen jeugd:
Vrijdag:
Kluis2 – Falco2 5-5
Falco 1 – Megacles 3 8-2
Megacles 4 – Falco 2 3-7
Open Line 5 – Falco 3 2-8
Falco 4 – Kluis 4 6-4
Falco 5 – Brunssum 2 8-2
Kerkrade 1 – Falco 6 2-3
Programma heren voor 11 oktober:
Falco 1 – Rega 1
Open Line 3 – Falco 2
Falco 3 – Sempre Avanti 1
Panningen 1 – Falco4
Veta 1 – Falco5
Programma jeugd voor 11 oktober:
Falco 2 – Seta 2
Coriovallum 1 – Falco 3
Falco4 – Remax 1
Succes 3 – Falco 5
Falco 6 – Zuiderhuis/megacles 8

← Vorig bericht

Aanpassing grenzen bebouwde kom

Kampeerbeleid onder vuur

Volgend bericht →