Uitslagen en verslagen afgelopen weekeinde

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Uitslagen en verslagen afgelopen weekeinde

Goede start competitie voor FalcoHet eerste volledige competitieprogramma is succesvol verlopen voor Falco. Zeven teams kwamen tot winst, één gelijkspel en drie nederlagen.
Maarten Henstra was deze competitieronde de matchwinnaar. Maarten, vorig jaar speler van de 5de klasse, wist in zijn debuutwedstrijd in de 3de klasse meteen tot winst te komen. Dit punt bleek achteraf het 6de en dus het beslissende punt te zijn voor Falco 5. De 6-4 overwinning kwam verder tot stand door twee overwinningen van Remie Vliex en Casper Eurlings die samen ook het dubbel wonnen.
Het 1ste herenteam speelde zaterdag in Tilburg tegen Irene 1 gelijk. Wally Hendriks wist alle drie de partijen en de dubbel samen met Björn Curvers te winnen. Björn zorgde in het enkelspel voor het vijfde punt.
In de hoofdklasse startte Falco 2 met een 6-4 zege in Nieuwenhagen. Mario Erkens (twee partijen), Stephan Geurts (twee partijen) en Peter Lardenoye (1 partij) kwamen na een zeer sterke start op een 5-0 voorsprong. Door een sterke eindspurt van Nieuwenhagen 2 werd te uiteindelijke uitslag 6-4 voor Falco.
Falco 3 startte prima met een 8-2 overwinning op de Meppers 1 uit Wijlre. “Good old” Laurens Loozen wist drie partijen te winnen, Han Konings en Lou Kengen behaalden ieder twee overwinningen. Een 8-2 nederlaag tegen Agin/Otten 4 uit Heerlen was voor Falco 4 een slechte start in de competitie. Bas Thijssen wist als enige te winnen, hij zorgde voor de twee Falco punten.
De koppositie voor het 1ste jeugdteam van Falco is een feit. Door een tweede zege op rij staat Falco 1 nu alleen aan kop. Vienna Pasmans en Simon Bozon bleven ongeslagen.
De gepromoveerde Falco 2 verloor in de 1ste klasse met 7-3 bij Destatec. Vincent Pasmans won tweemaal en Nick Raeven eenmaal.
Ook de jeugd van Falco 3 speelde hun eerste wedstrijd in een hogere klasse dan vorig jaar. Dit team verloof met 9-1 van Panningen. Guy Habets redde de eer.
Falco 4 won royaal tegen Sittard 1 met 8-2. Mart Pluymakers verrichtte de hattrick, Ingrid Thomissen en Julien Kicken wonnen ieder tweemaal.
Vriend en vijand werd verrast met een mooie uitzege van de spelers Raymond Goijen, Bonnie Somers en Ralph Goijen van Falco 5. 9-1 werd het tegen Quick 1 uit Schimmert. De Benjamins van Falco winsten in de startercompetitie met 4-1 te winnen tegen de starters van Kluis uit Geleen. Joeri Wienen won zijn twee enkelspelen, Dan van de Klugt won eenmaal en samen wonnen zij het dubbel.
Uitslagen
Irene 1 – Falco 1 5-5
Nieuwenhagen 2 – Falco 2 4-6
Meppers 1 – Falco 3 2-8
Falco 4 – Agin /Otten 4 2-8
Falco 5 – Elsloo 4 6-4
Jeugd
Falco 1 – Succes 1 6-4
Destatec 1 – Falco 2 7-3
Panningen 1 – Falco 3 9-1
Falco 4 – Sittard 1 8-2
Quick 1 – Falco 5 1-9
Falco 6 – Kluis 8 4-1

← Vorig bericht

Kruis van Charles Eyck ingezegend

ZC Valkenburg start nieuw seizoen

Volgend bericht →

Plaats een reactie