Uitslagen en verslagen van 10 februari

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Uitslagen en verslagen van 10 februari

Succesvol ReadyweekendReady 1 ontving in eigen huis Kluis. Ronald Quadvlieg en Mischa Lechanteur waren oppermachtig en scoorden beiden een hattrick. En ook het dubbel was voor Readyzijde, waardoor de eindstand 7-3 voor Ready was.
Ready 2 speelde een stadsderby tegen Sibbe. Ook hier was de winst voor Ready. Pascal Kabo was de man of the match met 3 overwinningen en zowel Jan Bet als Lucien Cörvers voegden er ieder nog 2 overwinningen aan toe. Het dubbel bepaalde de eindstand op 8-2 voor Ready.
Ready 3 trof Sittard. Zowel Guus Rouwette als Pedro Noteborn als Ger Lechanteur wisten ieder een punt te scoren. De winst ging echter met 7-3 naar Sittard.
Ready 4 wist bij Merkelbeek een zeer verdienstelijk gelijkspel eruit te slepen. Simone Tossings en Stephan Hämer wonnen ieder 2 maal en Jessica Habets voegde er ook nog een puntje aan toe.
Ready 5 speelde sterk tegen Brunssum. Freddy Tossings scoorde een hattrick, Thessa Habets wist 2 zeges te behalen en invaller Ivan Postwick maakte een meer dan verdienstelijk competitiedebuut door er ook een zege aan toe te voegen. Het dubbel was eveneens voor Ready, waardoor er een fraaie 7-3 overwinning behaald werd.
De jeugd van Ready revancheerde zich uitstekend op de nederlagen van vorige week. Deze week scoorden beide teams een mooie overwinning.
Ready 1 speelde tegen Megacles. Sterspeler hier was Jelle Lisson, die een hattrick scoorde. Zowel Syfra Schoren als Jens Lisson wonnen ieder 1 keer en het dubbel maakte de 6-4 winst compleet.
Ready 2, die hun allereerste competitie spelen dit seizoen, wonnen verpletterend met 5-0 van Heerlen. Denvin Mehalloui en Niels Marx wonnen al hun wedstrijden.

← Vorig bericht

Voor 40ste keer Amstelzitting Berg

Foto's optocht 1968

Volgend bericht →