Uitslagen en verslagen van 10 februari

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Uitslagen en verslagen van 10 februari

Derby Sibbe MC 3 eindigt in klinkende overwinning voor BroekhemmersSenioren:
Sibbe MC 1 – Brunssum 1 3 – 7
Sibbe 1 moest aantreden tegen een zeer gemotiveerde tegenstander uit Brunssum. Dave Janssen, John Brouwers en Peter Smitsmans wonnen ieder eenmaal tegen de Chinese speler Chu. Alle andere partijen werden door de tegenstander gewonnen. Het altijd zo belangrijke dubbel viel ook ten prooi aan de Brunssummers.
Sibbe MC 2 – Elsloo ’72 4 6 –4
Voor het tweede team stond het duel met Elsloo 4 op het programma. Zij hadden net als Sibbe vorige week met 7-3 gewonnen. Man of the match was Danny Lechanteur hij behield zijn ongeslagen status, Otto Bekers won twee maal en het dubbel bracht de 6-4 winst. Helaas kan Jelle Uringa nog niet zijn niveau van vorig seizoen bereiken.
Sibbe MC 3 – Ready 2 2 – 8
De Valkenburgse derby tussen het derde team van Sibbe en Ready leverde een 8-2 overwinning voor Ready op. Het team van Ready trad aan met Pascal Cabo, Lucien Corvers en Jan Bet en was een klein maatje te groot voor Sibbe. De uitslag was wellicht ietwat geflatteerd omdat alle vijf setters in het voordeel van Ready beslist werden maar Sibbe had met Wilfried Baenen, Guus Prevoo en Jac Heuts toch te weinig kwaliteit in huis om de winst op te eisen. De twee punten voor Sibbe werden gecoord door Guus en Jac.
Sibbe MC 4 – Nieuwenhagen 8 5 – 5
Helaas bleef het 4e team steken op dit gelijkspel, want er had meer ingezeten.
Wiel Ernst wist 3x te winnen. Richard Hakke voegde hier 1 punt aan toe. Het dubbel was ook voor Sibbe . Marjan van Mil kwam net iets tekort en kwam helaas niet tot scoren.
Sibbe MC 5 – Nieuwenhagen 7 2 – 8
Team 5 moest zijn meerdere erkennen in Nieuwenhagen 7. Wim van den Hof en Didier Brummen wonnen ieder 1x. Richard Caelen kwam niet tot winst.

← Vorig bericht

Iedere week nieuw item op WEB-TV

Opname locatie grote optocht

Volgend bericht →