Uitslagen en verslagen van 10 maart

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Uitslagen en verslagen van 10 maart

Sibbe MC 2+4 doen goede zaken !Senioren:
Armada 1 – Sibbe MC 3 7-3
Sibbe MC 1 moest in Horst aantreden zonder Dave Janssen. Invaller Jelle Uringa deed zijn uiterste best, maar was dermate onder de indruk van de tegenstander, dat hij niet tot winst kon komen. John Brouwers en Peter Smitsmans scoorden elk 1x. Enige pluspunt was het dubbelspel dat eindelijk weer eens voor de Sibbenaren was.
Brunssum 3 – Sibbe MC 2 3-7
Het tweede team moest het opnemen tegen Brunssum 2, Sibbe stond bovenaan en Brunssum en Elsloo deelden gezamenlijk de tweede plaats. Sibbe deed in Brunssum goede zaken, er werd een 7-3 overwinning behaald. Danny Lechanteur en Otto Bekers wonnen beide al hun partijen en Jo Wienen zorgde voor het zevende punt.
Ready 4 – Sibbe MC 4 0-10
Deze derby werd duidelijk in het voordeel van de Sibbenaren beslist. John Wijnen, Wiel Ernst en Richard Hakke wisten al hun partijen te winnen. Dit team staat nu met 30 punten fier bovenaan.
Maastricht 3 – Sibbe MC 5
Niet bekend.
Jeugd:
Maastricht 3 – Sibbe MC 1 5-5
In een wedstrijd waarbij beide teams aan elkaar gewaagd waren, trok uiteindelijk niemand aan het langste eind. Roel Janssen wist 2 partijen in winst om te zetten, Kaj Nelissen en Mischa Jansen elk 1x 1. Het dubbel zorgde voor het 5e punt.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van 10 maart

De jeugd gaat op ontdekking in de natuur

Volgend bericht →