Uitslagen en verslagen van 11 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Uitslagen en verslagen van 11 november

Heren 2 op kampioenskoersSenioren:
Sibbe MC 1 – Red Stars 5 4 – 6
Heren 1 moest tegen de gasten uit Venray vol aan de bak. Binnen no-time stond het team achter met 5-0. Gelukkig konden John Brouwers en Dave Janssen de zaak nog enigszins recht breien door ieder 2 partijen te winnen. De van een blessure herstelde Jo Wienen komt duidelijk wedstrijdritme te kort en kon geen partij winnend afsluiten. Eindstand 4-6.
Megacles 5 – Sibbe MC 2 1 – 9
Het tweede team reisde af naar Weert tegen Megacles. De Sibbenaren waren duidelijk een maatje te groot voor de gastheren en wonnen overduidelijk met 9-1. De enige verliespartij werd geïncasseerd door Jelle Uringa. Danny Lechanteur en Otto Bekers wonnen al hun 3 partijen, inclusief het dubbel.
Sibbe MC 3 – Sittard 4 6 – 4
Het derde team van Sibbe moest tegen het sterke Sittard 4. Het trio Jac Heuts, Jos smeets en Guus Prevoo speelde echter een puike wedstrijd en wonnen met 6-4. Man of the Match was Jac Heuts die al z’n partijen winnend afsloot. Jos en Guus voegden daar beiden nog een puntje aan toe. Het winnende dubbel bleek later het winnende punt te zijn.
Sibbe MC 4 – Sittard 5 4 – 6
Ook heren 4 moest het tegen een team van Sittard opnemen. Hier wist de tegenstander echter nipt de winst mee te nemen naar Sittard. John Wijnen blijft in vorm en won 2 partijen. Wiel Ernst won 1 partij. Het dubbel was goed voor het vierde punt. Richard Hakke kon helaas geen partij winnend afsluiten.
Sibbe MC 5 – Nieuwenhagen 6 3 – 7
Heren 5 kreeg de huidige nummer 3 op bezoek, Nieuwenhagen 6. Toch konden de heren goed weerstand bieden tegen de gasten. Veel vier en 5 setters resulteerden in een overwinning voor Didier Brummer en Wim Van den Hof, ook de eerste dubbeloverwinning van dit seizoen kwam op naam van deze twee heren. Richard Caelen wist helaas geen punt te halen.
De jeugd had een vrij weekend.

← Vorig bericht

Wordt het Openluchttheater geprivatiseerd ?

Feest van St. Martinus

Volgend bericht →