Uitslagen en verslagen van 14-04-2007

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Uitslagen en verslagen van 14-04-2007

Zwaar ReadyweekendReady 1 wachtte een zware klus in eigen huis. Tegenstander deze keer was kampioenskandidaat Brunssum. Ready kon echter niet op volle sterkte aantreden .
Hoewel men goed tegenstand bood, kon niet voorkomen worden dat men een dikke nederlaag moest incasseren. Alleen Ruud Pessers wist de eer te redden en bepaalde de eindstand op 9-1 voor Brunssum. De komende weken zal alles in het werk gesteld moeten worden om degradatie te ontlopen.
Ready 2 reisde af naar Vijlen. Hier liep men tegen een onverwachte nederlaag aan. Sterkste man Pascal Kabo had een offday en kon niet tot winst komen. Jan Bet en Lucien Cörvers wonnen ieder 2 maal , waardoor de 6-4 winst naar Vijlen ging. Door dit verlies is het zo goed als onmogelijk om nog voor het kampioenschap te kunnen gaan.
Ready 3 speelde heel verdienstelijk gelijk tegen Vijlen. Guus Rouwette en Leo Dorren wonnen ieder 2 maal en Pedro Noteborn voegde er ook nog een punt aan toe.
Ready 4 verloor met 8-2 van Sibbe. Jessica Habets en Stephan Hamer wonnen ieder 1 maal.
Ready5 scoorde een uitstekende 6-4 overwinning op Succes. Freddy Tossings scoorde een hattrick en Thessa Habets won ook nog 2 partijen. Het dubbel was nummer 6.
Het 1e jeugdteam speelde tegen plaatsgenoot Falco. Hier werd het 8-2 voor Falco. Zowel Syfra Schoren als Jelle Lisson scoorden ieder 1 maal.
Het 2e jeugdteam draait nog steeds op volle toeren. Coriovallum werd verslagen met maar liefst 4-1. Denvin Mehalloui was de man in vorm en won beide partijen. Niels Marx scoorde ook nog 1 maal en het dubbel was eveneens voor Ready.

← Vorig bericht

IVN wandeling rondom Schimmert

Expositie "ritme"

Volgend bericht →