Uitslagen en verslagen van 20 januari 2007

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Uitslagen en verslagen van 20 januari 2007

Heren S.E.C. pakken punten tegen koploper.Deze week kreeg S.E.C. heren 1 koploper VC Voerendaal op bezoek. Vooraf een lastige klus. Achteraf had er nog meer ingezeten. S.E.C. begon namelijk voortvarend en won de eerste set met geconcentreerd spel met 25-21. De jonge koploper liet daarna zien dat ze meer in hun mars hadden en wonnen duidelijk met 14-25. S.E.C. kwam nog een keer sterk terug en nam via 25-17 weer een voorsprong. Voor de 5e keer op rij moest S.E.C. echter via een 5e set de beslissing uitvechten. Voerendaal beschikt over een jongere ploeg die voldoende veerkracht en conditie had om de 2-3 overwinning binnen te halen. Voor S.E.C. wel 2 belangrijke punten waarmee men de 6e plaats wist te behouden.
Heren 2 kwam alleen in de 4e set even onder druk te staan tegen MSC (Stevensweert) nadat de eerste 3 sets met duidelijke cijfers werden gewonnen. Na een 19-16 achterstand werd echter ook de 4e set nog nipt met 25-23 afgesloten en de volle winst dus gepakt. Heren 2 blijft hierdoor in de kop van de 4e klasse meedraaien.
Dames 1 begon onzeker. Na de nederlaag van verleden week wilde men nu geen misstap meer maken. Pex/HHC wist hier de eerste set van te profiteren door met 22-25 te winnen. Daarne zette SEC orde op zaken en via 25-13 en 25-21 werd een 2-1 voorsprong gehaald. In de 4e set werd het nopg even spannend maar een 22-23 achterstand werd nog omgebogen naar een 25-23 winst. S.E.C. verstevigde hiermee haar 2e plaats.
Dames 2 ondervond weinig tegenstand in de derby tegen Tornado/Vijlen 3. met duidelijke cijfers werd het 4-0 en steeg men een plaatsje naar de 7e plek.
Ook het dames B jeugd team had een 5 setter nodig tegen VC Voerendaal. Het werd uiteindelijk 2-3 voor de gasten maar SEC kon tevreden zijn met de 2 punten die werden afgesnoept tegen dit hoger geklasseerde team.
Tenslotte speelden de dames recreanten de 3e vijfsetter van de dag. Tegenstander Jokers beschikte over een gelijkwaardig team. Uiteindelijk trok SEC echter aan het kortste eind en steeg met deze 3 punten naar de 5e plaats in hun klasse.

← Vorig bericht

Stationsexploitant bedreigd

Antwoord College over de verkeersveiligheid in Walem

Volgend bericht →