Uitslagen en verslagen van 24 februari

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Uitslagen en verslagen van 24 februari

Ready presteert goedReady 1 speelde een verrassend goede wedstrijd tegen Maastricht. Vooraf had men geen winst verwacht, maar de hattrick van Mischa Lechanteur, 2 overwinningen van Gerda Pessers en 1 zege van Ruud Pessers zorgden voor een fraaie 6-4 overwinning.
Ready 2 speelde tegen Heerlen en sleepte een gelijkspel eruit. Sterkste man was Luciën Cörvers met 2 overwinningen en de overige punten werden behaald door een overwinning van zowel Jan Bet als Piet Frijns en ook het dubbel was voor Ready-zijde.
De grootste verrassing kwam deze week van team 3. maar liefst een 7-3 overwinning op Heerlen werd binnengehaald. Pedro Noteborn en Guus Rouwette scoorden een hattrick en Leo Dorren voegde er ook nog een punt aan toe.
Ready 4 speelde tegen corriovallum. Een gelijkspel werd behaald dankzij 2 overwinningen van Jessica Habets en 2 van Stephan Hamer en 1 van Simone Tossings.
Ready 5 speelde tegen Maastricht. Ook al werd er goed tegenstand geboden, de winst ging naar de Maastrichtse tegenstanders. Freddy Tossings scoorde 2 punten en het dubbel bepaalde de eindstand op 3-7.
Jeugd 1 verloor met 2-8 tegen Wessem.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van 24 februari

Aangehoudingen bij hennepoogst in Sibbe

Volgend bericht →