Uitslagen en verslagen van 24 maart

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Uitslagen en verslagen van 24 maart

Weekend van de gelijke spelen voor Sibbe MCSenioren:
Sibbe MC 1 – HIT/Sittard 1 5 – 5
De koploper in 1e klas B kwam op bezoek in Sibbe en moest alle zeilen bijzetten om een nederlaag te voorkomen. De wedstrijden werden op het scherpst van de snede beslist. Uiteindelijk worden de punten verdeeld en kon Sibbe een gelijkspel uit het vuur slepen. Wedstrijden met uitslag 23-21 deed terugdenken aan de oude tijd, toen er nog tot 21 gespeeld werd. De punten voor Sibbe werden gescoord door John Brouwers en Peter Smitsmans elk 2x, Dave janssen maakte de 5 compleet met 1 overwinning.
Sibbe MC 2 – Nieuwenhagen 5 5 – 5
Ook het tweede team van Sibbe MC moest vechten voor wat het waard was. Danny Lechanteur zag zijn 100% status aan diggelen gaan. Samen met Jelle Uringa beiden goed voor 2 overwinningen, inclusief het dubbelspel. Jo Wienen is door materiaalwisselling gehandicapt in zijn spel en kon niet tot scoren komen. Wederom een gelijkspel voor Sibbe MC.
Sibbe MC 3 – Brunssum 4 1 – 9
Heren 3 speelde afgelopen weekend tegen koploper Brunssum 4. Het werd zoals verwacht een zware wedstrijd waarin Sibbe MC ook wat pech had. Brunssum speelde in een roes en won vertekend met 1-9. Met namen Wilfried Baenen had nog wel een puntje extra verdiend. Hij scoorde het enige punt en redde de spreekwoordelijke eer. Jac Heuts en invaller Richard Hakke konden ondanks goed spel niet scoren.
Sibbe MC 4 – Falco 7 8 – 2
Verwachting was dat het een zware wedstrijd zou worden tegen Falco. Dit na de 5-5 van de vorige keer, waarin competitietoppers John Wijnen en Wiel Ernst beiden een punt lieten liggen. Het tegendeel was echter waar, Falco werd moeiteloos aan de kant gezet, 8-2, een wedstrijd waarin John Wijnen en Wiel Ernst beiden 3x wonnen en Marjan van Mil, met knap spel hieraan nog een verdiend punt kon toevoegen. Het dubbel was, zoals alle voorgaande wedstrijden succesvol, en zorgde voor het 8ste punt.
Hoewel het kampioenschap natuurlijk nog niet binnen is, is de voorsprong op de nummer 2 Nieuwenhagen gegroeid naar 9 punten.
Sibbe MC 5 – Brunssum 6 2 – 8
Team 5 verloor met 2-8 van Brunssum 6. Wim van de Hof speelde een goede pot, en won uiteindelijk 2x. Richard Caelen verloor nipt zijn partijen en bleef met lege handen achter.
Jeugd:
Sibbe MC 1 – HIT/Sittard 3 5 – 5
Na een lange wedstrijd met veel 5setters was de uitslag een verdiend gelijkspel. Kaj Nelissen won dit keer 1x Misha Kanssen en Roel Janssen waren beide goed voor 2 winstpartijen. Het dubbelspel van Roel en Kai werd voor de Sittardenaren.

← Vorig bericht

Wet voorkeursrecht gemeenten

Vechtpartij en op toezichthouders ingereden

Volgend bericht →