Uitslagen en verslagen van 25 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Uitslagen en verslagen van 25 november

SEC dames 2 vecht terugVoor de teams van S.E.C. 2 (7) en Sport en Spel 1 (6) stond plaats 6 in de ranglijst op het spel. De stand liet vooraf zien dat beide teams weinig voor elkaar onder deden. Na een 1-1 staqnd ging de 3e set met 23-25 naar Sport en Spel en leek de wedstrijd even gespeeld. De SEC dames vochten zich echter knap terug in de wedstrijd en wisten via 25-18 een 5e set af te dwingen. Toen deze ook nog met 25-11 gewonnen werd was de vreugde groot. Het was weliswaar niet genoeg om de 6e plaats te veroveren maar de achterstand werd wel verkleind.
Bij het dames B-jeugd team zagen we een zeer wisselvallige wedstrijd. beide teams liepen op momenten fors uit maar lieten voorsprongen ook weer snel slinken. Net als bij dames 2 kwamen de SEC dames op een 1-2 achterstand tegen Sport en Spel 2 maar wisten via de 5e set de 3-2 winst toch ion Valkenburg te houden. Waardoor dit team de 2e op een navolgende winst behaalde.
De dames recreanten moesten de meerdere erkennen aan het hoger geklasseerde en veel sterkere VC Voerendaal 0-4.
Dames 1 liet wederom een 4-0 overwinning noteren en verstevigde hiermee haar 2e plaats. Na 8 wedstrijden blijven de dames ongeslagen. Vanzelf ging dit niet tegen de sterke middenmoter VC Maasdal. De 4e set was hier een duidelijk voorbeeld van. S.E.C. kwam sterk terug na een 15-20 achterstand. Uiteindelijk kwam er een beslissing via een mammoet uitslag 32-30 voor SEC.
Ook voor heren 1 was er geen eer te behalen tegen Civitas 2. De setstanden in de 3e en 4e set (2x 22-25) doen een gelijkopgaande strijd verwachten. Eerlijkheidshalve was er geen moment het gevoel dat winst tot de mogelijkheid behoorde daarvoor behaalden te veel spelers niet hun niveau.
A.s. zaterdag zijn er opnieuw thuiswedstrijden in de Polfermolen. Dit is tevens de laatste thuisspeeldag voor S.E.C. in het jaar 2006. Een goede gelegenheid om een feestje te willen vieren.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van25 november

Uitslagen en verslagen van 25 november 2006

Volgend bericht →