Uitslagen en verslagen van 3 februari

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Uitslagen en verslagen van 3 februari

Ready 1 en 2 succesvolReady 1 is uitstekend gestart met een 6-4 overwinning op Succes. Man of the match was Mischa Lechanteur met een hattrick. Hier wist Ronald Quadvlieg nog 2 overwinningen aan toe te voegen en het dubbel was punt nummer 6.
Ready 2 kende vorige week al een sterke competitiestart en ook deze week werd weer een klinkende overwinning binnengehaald. Nieuwenhagen werd met 9-1 naar huis gestuurd. Pascal Kabo en Jan Bet scoorden beiden een hattrick en Lucien Cörvers liet de tegenstanders de eer redden.
Ready 3 moest aantreden tegen Minor. Winst zat er helaas niet in. Toch wisten de heren nog een paar puntjes te sprokkelen. Zowel Leo Dorren als Louis Ploum wisten een punt te scoren; 8-2 voor Minor werd het uiteindelijk.
Ready 4 speelde een onvervalste stadsderby tegen Falco. Hier werden de punten eerlijk verdeeld. Stephan Hamer en Jessica Habets scoorden ieder 2 maal en Simone Tossings won ook een partij, waardoor het gelijkspel een feit was.
Ready 5 trof Nieuwenhagen. Alledrie de spelers wonnen 1 partij en het dubbel was het 4e punt. Helaas ging daardoor de winst net naar Nieuwenhagen met 6-4.
De jeugd van Ready begon minder fortuinlijk.
Ready 1 reisde af naar Destatec en verloor hier met 7-3. De 3 Readypunten werden behaald door 2 overwinningen van Jelle Lisson en 1 van Syfra Schoren.
Het 2e team, het beginnersteam van Ready , speelde tegen Elsloo. Dit was een zeer spannende strijd, die nipt verloren werd met 2-3. Denvin Mehalloui won 1 partij en ook het dubbel was voor Ready. De verloren wedstrijd van Denvin werd heel spijtig in 5 games verloren en ook Niels Marx wist, ondanks goed spel ( hij verloor zijn partijen nipt in 4 games) de winst net niet binnen te halen. Maar voor hun allereerste competitiewedstrijd lieten ze zich van hun beste strijdbare kant zien.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van 3 februari

Eerste klasse C zaalvoetbal

Volgend bericht →