Uitslagen en verslagen van 31 maart

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Uitslagen en verslagen van 31 maart

Alleen voldoende voor SEC jeugdDe diverse S.E.C.Teams scoorden dit weekeinde een onvoldoende. Alleen de jeugdteams die meededen aan hun competitietoernooi wisten goed te scoren. Enkele teams wisten de 1e plaats te veroveren en enkele teams werden 2e in hun klasse.
Heren 1 verloor in een zeer matige wedstrijd met 3-1 van Linne. Een wedstrijd om snel te vergeten. Ondanks dit verlies staat SEC 1 nog op een 6e plaats maar 2 wedstrijden voor het einde nog niet definitief veilig. Hier is nog 1 setwinst voor nodig.
Heren 2 verloor ook met 3-1 en wel van de nummer 2 HHC. De ploeg uit Horn had nog 2 setoverwinningen nodig om te promoveren. Hiervoor werden alle middelen die aanwezig waren ingezet. Een grote selectie met veel jonge spelers met behoorlijke lengte moest worden bestreden. Heren 2 speelde niet eens zo slecht en gaf goed partij en was uiteindelijk met 1 set tevreden. Heren 2 blijft de 4e plaats bezetten.
Dames 1 speelde als nummer 3 tegen S’62 de nummer 4 uit Swalmen. Na een 0-1 voorsprong via 22-25 werd het via 25-20 gelijk. In de 3e set nam SEC snel voorsprong. Met de setwinst voor het grijpen (20-24) ging het onnodig fout. De aanvallers wisten de score niet te forceren en de verdediging liet enkele ongelukkige ballen passeren. Na een 24-24 gelijkspel onstond een zenuwachtig gevecht beide teams kwamen enkele malen om setpoint maar gaven dit ook telkens weer af. Uiteindelijk won S’62 via een monsterscore van 30-28. SEC kon deze teleurstelling niet verwerken waardoor de 4e set en de 3-1 winst gemakkelijk naar S’62 ging. SEC blijft 3e maar S’62 volgt nu op 5 punten.
Dames 2 verloor met 0-4 van ADC 5 en het meisjes B -team wist 1 set te veroveren tegen het hoger geklasseerde De Heeg (3-1).
Aanstaande (paas) zaterdag spelen de SEC teams weer een thuiswedstrijd vanaf 16:00 uur in de Polfermolen.

← Vorig bericht

Roadskalle verschafte geen duidelijkheid

Verslagen en uitslagen van 31 maart

Volgend bericht →