Uitslagen en verslagen van25 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Uitslagen en verslagen van25 november

Tevredenheid bij ReadyAls laatste tegenstander restte nog Megacles uit Weert voor Ready 1. Mischa Lechanteur sloot wederom af met een hattrick, Ronald Quadvlieg voegde er 2 overwinningen aan toe en het dubbel was het winnende 6e punt. Hiermee handhaafde Ready 1 zich overtuigend in de 3e klasse.
Ready 2 hoefde deze week niet in actie te komen, maar zij moeten nog 2 keer het strijdperk betreden de komende weken.
Ready 3 was vorige week al zeer overtuigend kampioen geworden. Deze week moest men nog aantreden tegen de nummer 2 Nieuwenhagen. Werd vorige keer nog ruim gewonnen, deze keer moest Ready de meedere erkennen in Nieuwenhagen. Pedro Noteborn wist 2 overwinningen binnen te slepen en zowel Guus Rouwette als Leo Dorren wonnen ieder 1 partij. Hierdoor bleef de eindstand steken op 6-4 voor Nieuwenhagen. Maar desondanks werd er evengoed uitbundig gefeest op het kampioenschap in de 5e klasse.
Ready 4 had deze keer een stadsderby tegen Sibbe. Ready bleek goed in vorm; Miranda Cörvers scoorde een hattrick en zowel Simone Tossings als Staphan Hamer scoorden ieder ook nog twee maal. Het dubbel was ook in het voordeel voor Ready, zodat de eindstand een fraaie 8-2 overwinning was. Dit Readyteam is , net als team 2 en de jeugd nog niet uitgespeeld en mag men nog 2 maal aantreden in deze competitie.
Ready 5 speelde tegen Kerkrade. Aangezien de vaste sterke man geblesseerd was, moest men aantreden in een andere samenstelling. Thessa Habets verraste met 2 overwinningen, maar helaas bleef het bij deze 2 Readypunten; 8-2 voor Kerkrade. Toch kan dit team terugkijken op een uitstekend debuut bij de senioren, want in de eindstand werd maar liefst een fraaie 3e plaats behaald.
De jeugd speelde een goede wedstrijd tegen Coriovallum. 7-3 in het voordeel van de Readyjeugd. Jens Lisson scoorde een hattrick. Jelle Lisson won 2 maal en Kaj Nelissen voegde er ook nog een puntje aan toe. Het dubbel was het 7e winstpunt voor de jeugd.
Nog 1 wedstrijd is er te gaan in deze jeugdcompetitie. Aangezien kampioenskandidaat Falco reeds uitgespeeld is, heeft Ready het komende week in eigen handen of men op het laatste nippertje het kampioenschap nog weet weg te kapen van Falco. Hiervoor is echter een grote overwinning nodig; minimaal 8-2. Een zware wedstrijd voor de jeugd, waarbij hopelijk de zenuwen onder bedwang gehouden kunnen worden.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van 25 en 26 november 2006

Uitslagen en verslagen van 25 november

Volgend bericht →