Uitslagen en wedstrijdverslagen 3 en 4 januari 2009 Handbal S.V. Vilt/ Be Quick.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Uitslagen en wedstrijdverslagen 3 en 4 januari 2009 Handbal S.V. Vilt/ Be Quick.

C1 blijft koploper.Ondanks de kerstvakantie is het D team toch met handbal bezig geweest. Vorige week zijn we naar een wedstrijd van de Limburgse handbaldagen gaan kijken.
De dames waren behoorlijk onder de indruk van het snelle maar vooral felle spel van deze heren.Vandaag weer zelf op het veld in Susteren tegen Noav. Met maar een wisselspeelster op de bank werd er goed en ook snel gespeeld. De tegenpartij had moeite met het vele inlopen van onze hoekspeelsters. Al snel werd er uit deze situatie gescoord. Ook onze opbouwsters wisten het doel te vinden. In de verdediging werd er goed verdedigd. De tegenpartij liet zich wel erg makkelijk op de grond vallen waardoor er heel wat vrije worpen werden gegeven. Maar door goed keeperswerk wist de tegenpartij maar 1 keer te scoren in de eerste helft. Ruststand 1-4.In de tweede helft werd de eerste 10 minuten slordig gespeeld. Daarna werd de draad weer opgepakt en wisten we nog 3 keer te scoren. Uiteindelijk een mooie en verdiende 2-7 overwinning voor onze dames. Al met al een goede start van het nieuwe jaar.
Verslag; Inge Duijsings-Frissen
C1 blijft koploper. In Hulsberg begon de C1 van Vilt/Be Quick aan de terugronde van de competitie. Wijnandia stond op het programma, tot vorige week nog een gevaarlijke outsider voor de titel en nog belangrijker, het enige duel dat de C1 uit Berg/Vilt deze competitie verloor was tegen Wijnandia (8-9).
Alle speelsters waren dan ook volop gemotiveerd om deze nederlaag recht te zetten. Vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat het spel van de blauwhemden in de afgelopen maanden flink gegroeid is. Keer op keer werd de Wijnandia-verdediging flink in verlegenheid gebracht. Ondanks enkele goede reddingen van de Wijnandia-keeper keken de oranjehemden bij rust tegen een 1-5 achterstand aan. In de tweede helft stond de verdediging van Vilt/Be Quick nog beter. Kwam al een bal over de verdediging heen, dan wist Ivana met enkele knappe reddingen de bal uit haar doel te rossen.
Sterker nog, in de gehele tweede helft werd Wijnandia geen doelpunt meer toegestaan. Aan de andere kant verliep het een stuk beter. De Vilt/Be Quick-spelers vonden elkaar goed en werden diverse malen goed in scoringspositie gebracht. Gehaast spelen waardoor slordigheden ontstonden en pech in de afronding stond een monsterscore in de weg. Desondanks hoorde men na afloop niemand klagen over de uiteindelijke 11-1 winst.
Aanstaande zaterdag vindt dan in de eigen Bosdries in Berg de topper in deze klasse plaats. Dan heet medekoploper Minor C1 de tegenstander.
Aanvang: 11.35 uur
Supporters zijn dan natuurlijk meer dan welkom.
Verslag: Jurgen Simon
Het B-team van Vilt/Bequick speelde zondag de uitwedstrijd tegen Iason. De meiden van coach Ad Bus wisten dat ze voor moeilijke vijftig minuten stonden. In de eerste helft ging de strijd gelijk op; de rust werd bereikt met een 4-3 stand in het voordeel van Iason. In de tweede 25 minuten scoorde Iason keer op keer met harde, geplaatste schoten vanaf de 9-meter.
De verdediging van Vilt/Be Quick had hier geen antwoord op. Iason was aanvallend te sterk. Vilt/Be Quick speelde aanvallend iets te statisch en kwam niet door de hechte verdediging van de tegenstander. De overwinning van Iason met 13-5 was terecht. Het team van Vilt/Be Quick kan zichzelf niets verwijten; men gaf alles en speelde binnen de huidige mogelijkheden. Als laatste een opmerking over de leiding: de scheidsrechter floot een perfecte partij. Zij voelde de wedstrijd prima aan, en droeg zodoende bij tot een eerlijke en sportieve strijd!
Verslag: Ad Bus

← Vorig bericht

I.v.m. sneeuw geen vuilnis ophaal

Clubkampioenschappen senioren

Volgend bericht →