Uitslagen- en wedstrijdverslagen handbal S.V. Vilt/ Be Quick

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Uitslagen- en wedstrijdverslagen handbal S.V. Vilt/ Be Quick

Uitslagen 27 en 29 en 31 mei 2008 A jeugd uit tegen Minor 10-2
Recreanten thuis tegen MenG 14-13
C1 uit tegen BFC 10-6
C2 uit tegen Margraten 11-5
D uit tegen BFC 7-2
Wedstrijdverslagen:
In een harde wedstrijd hebben de recreanten van Vilt/BeQuick in de laatste seconde van de wedstrijd gewonnen met 14 – 13 van MenG Optimo. In de eerste helft ging het gelijk op. Na 0-1 was Vilt/BeQuick steeds aan de positieve kant van de stand. Via 3-3, 5-3, 5-5, 7-5 werd de ruststand van 8-8 bereikt.
Vooral verdedigend ging het aan onze kant niet goed. In het begin van de tweede helft ging het beter in verdedigend opzicht. Er werd beter geholpen, ondanks het steeds weer aanlopen van de aanvallers van MenG Optimo. Via 10-8 en 10-9 liepen wij uit naar 13-9. Door slordig spelen en de kansen niet te benutten kwam MenG Optimo terug en in de laatste minuut zelfs langszij 13-13. In de laatste seconde werd het uiteindelijk toch nog 14-13. Een goede les om steeds geconcentreerd te blijven en het slordig spel af te leren. Ook hier kwam naar voren dat er enkele opbouwers ontbreken, omdat wij te weinig opbouwers konden wisselen.
Verslag; Martin Slenter
De uitwedstrijd tegen BFC uit Beek stond voor de D jeugd op het programma. De tribune zat vol met supporters, ballonnen, toeters, bellen en trommels.
Bleek dat BFC vandaag kampioen zou worden (onafhankelijk van de uitslag van vandaag).
Onze dames waren wel wat gespannen door al die aandacht en het lawaai.
In de eerste aanval viel al direct een tegengoal. Daarna waren we wakker en stond de verdediging als een blok. In de laatste seconde van de eerste helft wisten ook wij gelukkig het net een keer te raken. Ruststand 2-1.
In de tweede helft werden we de eerste 10 minuten overvallen door een aantal loepzuivere en harde schoten van de tegenpartij. Zelf kwamen we moeizaam tot doelpogingen mede door de offensieve verdediging van BFC. Via 5-1, 5-2 werd het uiteindelijk 7-2 voor BFC.
Ondanks deze nederlaag een goed gespeelde wedstrijd van onze dames. Proficiat voor BFC.
Verslag: Inge Duijsings-Frissen
Programma 7 en 8 juni 2008:
Zaterdag:
10.00 uur D thuis tegen Adio
10.50 uur C1 thuis tegen ESC
12.00 uur( Gewijzigde begintijd) C2 uit tegen Zwart Wit in Oirsbeek
Zondag:
A thuis tegen Zwart Wit

← Vorig bericht

Gemeenteraad krijgt kaderbrief over begroting

Iason verliest de wedstrijd om het kampioenschap

Volgend bericht →