Uitslagen van zaterdag 13 september

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Uitslagen van zaterdag 13 september

Sterke start Ready 2, 4 en 5Ready 1 vond een zware tegenstander in Elsloo. Het leverde dan ook een grote nederlaag op, al werden er toch nog 2 tegenpunten gescoord; 1 door Mischa Lechanteur en ook het dubbel was voor Ready. Ronald Quadvlieg en Ruud Pessers konden helaas niet tot winst komen.
Ready 2 kende een uitstekend debuut in de 3e klasse met een fraaie 6-4 overwinning tegen Tegelen. Man van de wedstrijd was Piet Frijns die een droomdebuut maakte met een hattrick. Jan Bet scoorde 2 maal en Lucien Cörvers voegde er ook nog een punt aan toe.
Ready 3 speelde gelijk in Maastricht; Leo Dorren scoorde de hattrick en Guus Rouwette scoorde ook nog 2 maal. Debutant in de competitie Chrit van Tol kon nog niet tot winst komen.
Ook Ready 4 kende een vliegende start tijdens hun debuut in de 4e klasse. Zowel Stephan Hämer als William Chung scoorden een hattrick. Tom Hoogers voegde er ook nog een punt aan toe en zo werd de eindstand op 8-2 bepaald in het voordeel van Ready.
Alhoewel Ready 5 maar met 2 speelsters kon aantreden, werd in Kerkrade de winst voor Ready binnengesleept. De zussen Thessa en Jessica Habets waren ongenaakbaar en wonnen al hun partijen ; de eindstand was dan ook 7-3 voor Ready.

← Vorig bericht

Uitslagen van zaterdag 13 september

Burendag in Broekhem Zuid

Volgend bericht →

Plaats een reactie