Uitslagen van zaterdag 13 september

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Uitslagen van zaterdag 13 september

Sibbe MC begint competitie zonder winstSenioren:
Sibbe MC 1 – Summa/Red Stars 3 – 7
De start van de competitie voor team 1 begon met een nederlaag. Met 2 man werd de tegenstander uit Venray bestreden. Peter Smitsmans was goed voor 2 winstpartijen, Dave Janssen won 1 x. Het dubbel werd door het gelegenheidsdubbel Dave/Peter ook verloren.
Kerkrade ’68 1 – Sibbe MC 2 5 – 5
Na het kampioenschap van vorig seizoen stond voor Sibbe 2 afgelopen zaterdag het eerste duel in de tweede klasse op het programma. De uitwedstrijd tegen Kerkrade 1 begon niet goed, na 2 wedstrijden stond er een 2-0 achterstand op het bord. Danny Lechanteur en het dubbel samen met Otto Bekers zorgde voor een 2-2 stand. De rest van de partijen bleef het in evenwicht waardoor er uiteindelijk een verdienstelijke 5-5 eind score op het bord stond. Naast het dubbel wonnen zowel Danny als Otto 2 partijen. Jelle Uringa mist nog wat vastigheid.
Sibbe MC 3 – Helden ’67 1 4 – 6
Heren 3 moest het in de eerste wedstrijd van het seizoen opnemen tegen het sterke Helden 1. Het team bestaande uit Jan Smeets, John Wijnen en Wilfried Baenen kende een moeizame start. Desondanks wist het team de schade binnen de perken te houden. Sibbe MC 3 startte met een kleine nederlaag, 4-6. Jan Smeets was met 2 overwinningen de sterkste man aan Sibbe zijde. Wilfried en John wonnen elk 1x. Het dubbel Jan/Wilfried verloor hun wedstrijd waardoor een gelijkspel er niet meer in zat.
Vijlen ’72 3 – Sibbe MC 4
Heren 4 had gelijk een vrij weekend, het 3e team van “Vielluh” had zich teruggetrokken
Elsloo ’72 6 – Sibbe MC 5 7 -3
De jongeren van Sibbe 5 zijn van een koude douche thuisgekomen. Uit bij de gedoodverfde kampioen Elsloo viel weinig eer te behalen. Het werd 7-3 voor Elsloo, nadat Sibbe met 3-0 voorsprong was begonnen dankzij een ontbrekende man bij Elsloo. Roel Janssen, Luc Hacking en Kaj Nelissen vochten voor wat ze waard waren, maar dat was helaas niet genoeg. Volgende week, als Kerkrade de tegenstander is in de Blokhut, mag het team laten zien of ze de les van Elsloo begrepen hebben, en kunnen misschien de eerste echte punten van het seizoen worden gesprokkeld.

← Vorig bericht

HV Iason klaar voor de start

Uitslagen van zaterdag 13 september

Volgend bericht →

Plaats een reactie