Uitslagen van zaterdag 27 september

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Uitslagen van zaterdag 27 september

Sibbe MC 6 verpletterendSenioren:
Westa 5 – Sibbe MC 2 4 – 6
Heren 2 had na de 9-1 nederlaag van vorige week wat goed te maken. In Wessem trad men aan tegen OpenLine/Westa 5. Er werd hard gevochten en dat resulteerde uiteindelijk in een verdienstelijke 6-4 overwinning voor de Sibbenaren. Jelle Uringa kon met prima spel zijn eerste winstpartij van dit seizoen noteren, zowel Otto Bekers als Danny Lechanteur wisten 2 maal winst te boeken en samen wonnen zij tevens het dubbel.
Ready 4 – Sibbe MC 4 5 – 5
De plaatselijke derby werd een ex aequo. Man of the match was Willem Chung, die niet te verslaan was vandaag, en al zijn partijen voor Ready winnend afsloot. Voor Sibbe scoorden zowel Jos Smeets ( met leesbril ) als Jac Heuts beiden 2 x, het dubbel Jos/Jac was ook voor de Sibbenaren. Richard was er ook bij, maar ook weer niet. “Slaapgebrek” was er ook debet aan dat hij niet optimaal kon presteren, om zo bij te dragen aan het totaalresultaat.
Sibbe MC 6 – Elsloo ’72 8 9 -1
Tom Roebroeck, Wiel Ernst en Marijke Kwakernaat zijn gestart op donderdavond in de doordeweekse competitie met een wedstrijd die er mag zijn. Tom Roebroeck en Wiel Ernst waren al hun tegenstanders de baas. Terwijl Marijke Kwakernaat de tegenstander een puntje gunde. Het dubbel Marijke/Wiel werd welliswaar gewonnen maar is voor verbetering vatbaar. Voor de tegenstander was het een wedstrijd om snel te vergeten ( zeiden ze zelf ). Desalnietemin een prestatie waarmee je thuis kan komen, chapeau!

← Vorig bericht

Het heeft onze koningin behaagd

Bekerzaalvoetbal van De Kilo

Volgend bericht →

Plaats een reactie