Uitslagen weekend van 20 september

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Uitslagen weekend van 20 september

Falco heren 3 koploper na overwinning. Afgelopen weekend wisten de heren van Falco 3 een 6-4 overwinning te behalen op Brunssum 1. Man van de wedstrijd was “good old” Laurens Loozen die voor een hattrick zorgde. Lou Kengen wist tweemaal te winnen en het dubbel zorgde voor het beslissende 6de punt.
Falco 1 won met 6-4 van Slagvaardig uit Rheden. Deze overwinning was een zwaarbevochten zege. Kevin Rouwette wist drie maal tot winst te komen en samen met Björn Curvers werd het dubbel gewonnen. De overige twee zwaarbevochten overwinningen waren voor Björn Curvers. Mitch Rouwette kwam met vlagen goed spel wederom niet tot winst.
Falco 4 verloor andermaal met 8-2 nu uit tegen Seta 2. Denis van de Bool won twee partijen en daar konden Stephanie de Gijsel en Patrick Jammertzheim helaas geen punten aan toe voegen. Falco 4 zal de komende competitie wedstrijden er hard voor moeten vechten om de 2de klasse plaats te behouden. Twee hattricks van Lars Lambriks en Jean-Pierre Heanen zorgde ervoor dat Brunssum 2 in de 3de klasse met 8-2 verloor. Het dubbel werd helaas verloren maar Remie Vliex winst met twee overwinningen de eindscore van 8-2 op het scorebord te brengen
Falco’s eerste jeugdteam kon tegen Red Stars uit Venray niet compleet achter de tafel verschijnen. Dit werd de 1ste nederlaag voor Falco 1. Vienne Pasmans raakte haar 100% score in de hoofdklasse kwijt maar kon toch twee partijen winnen, net als Michelle Thijssen. Nick Raeven kwam in één partij heel dicht bij de zege maar verloor helaas met 12-10 in de 5e game.
Falco 3 herstelde zich heel goed door tegen het sterke Heerlen 2 toch met 6-4 te winnen. Guy Habets wist 3 partijen te winnen en samen met Maurice Thijssen werd het dubbel gewonnen. Het vijfde en zesde punt werden gescoord door Maurice Thijssen en Matthijs Timmermans.
De jeugd Falco 4 heeft een sensationele goede competitiestart in de 3de klasse, in Hoensbroek werd met 9-1 gewonnen. Mart Pluymakers en Julien Kicken wonnen ieder driemaal, Bart van Beers tweemaal en het dubbel. Dit team gaat nu fier aan kop in de 3de klasse.
De benjamins verloren met 5-0 tegen het sterke Heerlen 4. Dit was een verassende nederlaag omdat het lang geleden is dat de benjamins van Falco verloren.
Uitslagen:
Falco 1 – Slagvaardig 1 6-4
Falco 3 – Brunssum 2 6-4
Seta 2 – Falco 4 8-2
Brunsum 4 – Falco 5 2-8
Red Stars 3 – Falco 1 6-4
Falco 3 – Agin/Otten 6-4
Hoensbroek 1 – Falco 4 2-8
Agin /Otten4 – Falco 6 5-0
Programma 27 september.
Valkenswaard 1 – Falco1
Falco 2 – Tegelse Tafeltennsclub 1
Elsloo 2 – Falco 3
Falco 4 – Kluis 5
Falco 5 – Seta4
Jeugd :
Kluis 2 – Falco 2
Falco 3 – Helden 1
Summa Red Stars 5 – Falco4
Kluis 5 – Falco5
Falco 6 – Open Line Westa6

← Vorig bericht

Uitslagen/wedstrijdverslagen 20 en 21 september 2008.

PvdA presenteert een nieuw gezicht

Volgend bericht →

Plaats een reactie