Uitstel voor de Ignatiusvallei

Voorpagina » Toerisme » Uitstel voor de Ignatiusvallei

Er is sinds de start van het project Ignatiusvallei geen enkele vooruitgang geboekt. Dat blijkt uit de beantwoording van het college van B&W naar aanleiding van vragen gesteld door raadslid Thomas Brune van het C.D.A.
De werkzaamheden die in het enige infobulletin van de projectontwikkelaar zijn opgesomd, zijn door kostenbesparing niet uitgevoerd. Het gaat om het wind- en waterdicht maken van het bestaande gebouw. “De eigenaar heeft ervoor gekozen om deze werkzaamheden in één werkgang met alle overige werkzaamheden te verrichten”, einde citaat. Tijdens een interview voor TV Valkenburg sprak de woordvoerder nog van belangrijke eerste werkzaamheden om het gebouw zoveel mogelijk in deze staat te behouden.
Uit de antwoorden blijkt verder dat er nog steeds geen omgevingsvergunning is afgegeven. Sterker, de status is op dit moment nog ‘concept’. Ook de handtekeningen onder de diverse contracten zijn nog niet gezet. Daarom staat alles ‘on hold’. In goed Nederlands: ‘de uitvoering wordt uitgesteld’.
KLIK HIER om de gehele antwoordbrief van het college te lezen.
Foto Jos Schols

← Vorig bericht

Chrit I is nieuwe heerser over Oosterbeemd

Jacques Blom kandidaat voor waterschapsverkiezingen

Volgend bericht →