Unieke eindejaarswens?

|
, , , , , , , , ,

Ook dit jaar heeft TV Valkenburg weer de welbekende jaarlijkse kerstwensactie. Met deze actie willen we particulieren, stichtingen, verenigingen en bedrijven ons succesvolle media platform (TV, Tekst-TV en Website) aanbieden om uw kerst- en/of nieuwsjaarwens te doen aan onze honderdduizenden bezoekers en kijkers voor een leuke prijs. Behalve dat wij uw wens de wereld in sturen steunt u hiermee ook de lokale omroep!
Uw wens wordt via TV (Tekst-TV en LIVE stream) én onze populaire website roulerend getoond in de periode van 23 december 2017 t/m 1 januari 2018.
We hebben de prijs voor een wenskaart dit jaar ook extra aantrekkelijk gemaakt: particulieren, verenigingen en stichtingen betalen slechts € 34,99(inclusief BTW) en bedrijven slechts € 35,- (exclusief BTW).
Het bestellen en betalen gaat via onze webshop door uw keuze te maken, uw gegevens in te vullen en gemakkelijk via iDeal veilig en snel te betalen: https://webshop.tvvalkenburg.tv
In verband met de te verwachten grote aanvraag vragen wij u snel te reageren want het aantal te verkopen kaarten is beperkt.

← Vorig bericht

In KerngezondTV: vlogger bezoekt MVV

Prinsenproclamatiezitting JCV De Foekepot

Volgend bericht →