Vaandels verwelkomen Kerststadbezoekers

Voorpagina » Video » Vaandels verwelkomen Kerststadbezoekers
Vaandels van 1 meter breed en 2,5 meter hoog en van LED-verlichting voorzien verwelkomen dit jaar de Kerststadbezoekers. Ze worden geplaatst in grondkokers van 1 meter diep en hangen aan buizen van zes meter waarvan 1 meter in de grond zit en 5 meter hoog zijn.
Waar staan de kerstvaandels?
Op zeven plaatsen worden de vaandels aangebracht aan beide zijden van de weg. Dit zijn de lokatie’s:
– Odapark busparkeerplaats,
– Jan Deckerstraat,
– Lindelaan;
– Louis van der Maesenstraat;
– De Leeuwhof,
– Bogaardlaan en
– Berkelstraat.
De ingangsornamenten kosten in totaal € 9.800,-.
Hospitality guides
Deze vaandels moeten de beleving van Kerststad Valkenburg dit jaar een extra impuls geven. Samen met meer sfeerverlichting op nu nog open plekken. Ook komen er gastvrouwen en -heren. Zogenaamde ‘hospitality guides’. Deze gidsen geven bezoekers informatie over parkeerplaatsen, de attracties, de mogelijkheden om te eten, te drinken en te winkelen. Zij ontvangen een gedegen training van Visit Zuid-Limburg, werken klantgericht en zorgen tijdens de kerstparades voor een betere spreiding van het publiek.
De kosten van de hospitality guides bedragen € 10.500,-.
Kosten
“Van de totale kosten kan het grootste deel binnen het Kerststad budget opgevangen worden”, aldus de gemeente op vragen van TV Valkenburg. “Het restant van € 4.800,- wordt uit de reserve evenementen betaald”. Dat is vorige week door TV Valkenburg bekend gemaakt.
Afbeelding gemeente
← Vorig bericht

Gemeentelijke begroting één dag voor behandeling online

Piet Bisschops erelid CV de Waterratte

Volgend bericht →