Valentijn Wensconcert

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Valentijn Wensconcert

Woensdag 14 februari‘Wil je graag je vader, dochter, kleinkind, oma, geheime minnaar, iemand op wie je al jaren ‘heimelijk’ verliefd bent, of gewoon de liefste van de wereld een muziekje cadeau doen? Dit kan bij Kumulus – Centrum voor kunsteducatie!
Vier docenten van De Muziekschool; Remco Roncken [gitaar], Anita Schielen [dwarsfluit], Mia Beckers [viool] en Bess Franssen [harp & zang], verzorgen een stijlvol concert met een programma dat het publiek vooraf kan aanvragen.
Surf naar www.kumulus.nl om een keuze te maken uit het repertoire. Ook het aanmelden voor dit bijzondere initiatief kun je via www.kumulus.nl regelen. Kijk op de homepage voor de link.
Voor slechts € 5,- bezorg je samen met De Muziekschool iemand op woensdag 14 februari a.s. een onvergetelijke muzikale Valentijnsdag!
Het Valentijn Wensconcert vindt plaats in de sfeervolle Henri Hermanszaal van Kumulus Muziekschool, St. Maartenspoort 2, Maastricht. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven hun geliefde te verrassen is er een lunchconcert van 12.30 tot 13.30 uur en een avondconcert van 18.30 tot 19.30 uur.
Iedereen is welkom en de toegang is verder geheel gratis!
Valentijn Wensconcert
Woensdag 14 februari
Lunchconcert: 12.30 – 13.30
Avondconcert: 18.30 – 19.30
Muziekschool Kumulus
St. Maartenspoort 2
6221 BA Maastricht
Aanmelden via www.kumulus.nl Info via [043] 350 56 69

← Vorig bericht

Wie laat zo'n rommel achter ?

ZVV De Kilo organiseert spetterende carnavalsavond

Volgend bericht →