Valkenburg in beeld

Voorpagina » Toerisme » Valkenburg in beeld

TV Valkenburg is als lokale omroep zeer actief in het delen van nieuws uit jouw omgeving! Niet alleen via ons TV kanaal, website, livestream, Facebook, Twitter maar ook op Instagram!
Handig om jouw lokale nieuws in beeld en samenvatting snel en makkelijk op jouw tijdlijn van Instagram te lezen. Zo krijg je tussen het nieuws van vrienden of andere media ook gelijk het nieuws uit jouw leefomgeving mee!

Scan!

Scan met de Instagram-app op je smartphone (jouw profiel > menu > ‘Naamtag’) onderstaande Instagram ‘Naam-tag’ en volg ons direct!
(lees verder onder het plaatje)

Over TV Valkenburg

TV Valkenburg is dé lokale publieke omroep (TV) voor de Gemeente Valkenburg aan de Geul. De stichting wordt gefinancierd vanuit een verdeling van landelijke gelden voor publieke omroepen met € 1,14 per huishouden per jaar in de Gemeente Valkenburg aan de Geul. De gemeente zelf doet hier een beetje bij en het gehele bedrag wordt gedeeld met Falcon Radio die officieel de lokale omroep radio voor de gemeente verzorgt.
TV Valkenburg is een vrijwilligersorganisatie met een team mensen die hun hart hebben bij TV maken én het zo goed mogelijk brengen van lokaal nieuws. Immers is er in de gemeente geen ander lokaal nieuwsmedium meer!
Zin en interesse om mee te doen? Kijk eens op DOE JE MEE.

← Vorig bericht

Kerst werpt zijn schaduw reeds vooruit

Herfst beleven in het Geuldal

Volgend bericht →