Valkenburgers tekenen "petitie"

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Valkenburgers tekenen "petitie"

De bewoners van de Gosewijnstraat -de straat telt slechts een 10-tal vaste bewoners- moeten zich wel heel erg “belazerd” voelen. Hun eerste protesten dateren al uit 2007. Van de plannen was toen nauwelijks iets concreet.
“Veel te vroeg” kreeg men als antwoord. De volgende stap van de bewoners is iedereen wel bekend. Meer dan 3000 personen ondertekenden de intekenlijsten. Ook daar wordt gewoon aan voorbij gegaan. Het wordt afgedaan als “manipulatie” met toeristen. Notabene nog geen 5% van het totaal en helemaal uit VRIJE WIL!
Ook belangstellende toeristen worden genegeerd! Samen met mij en vele Valkenburgers vinden ook de gasten, dat Valkenburg een opwaardering nodig heeft. Te beginnen met puinruimen van alle bouwval in het Centrum De toerist ziet eerder de krotten, bouwval en leegstand dan 1 nieuw hotel op een plek, die wij Valkenburgers in grote meerderheid niet willen (89.2% volgens een gehouden Poll op Tv Valkenburg).
Dit botst tegen democratie! Democratie is toch “de wil van het volk?” Daarom zou het goed zijn dat alle Valkenburgers gehoor geven aan deze nieuwe oproep. Dit noemt men burgerinitiatief naar gemeente en provincie toe. Wij maken daar graag gebruik van.
Met vriendelijke groet,
Laurens Loozen
Neerhem 60
6301 CJ Valkenburg

← Vorig bericht

Beëindiging NV Ontwikkelingsmaatschappij

Lokale politiek oorzaak beëindiging NV

Volgend bericht →