Valkenburgerstraat te veel gepimpt?

Voorpagina » Toerisme » Valkenburgerstraat te veel gepimpt?

Peter Werres maakte dinsdagavond als burger gebruik van zijn spreekrecht bij de vergadering van S.O.B., Stedelijke Ontwikkeling en Beheer. Hij vond dat hij als burger zaken mocht benoemen waar men het niet altijd mee eens hoeft te zijn.
“Als ik van Broekhem naar de supermarkt in Berg ga, kom ik door de mooie Valkenburgerstraat. De druk van Algemeen Belang om deze straat op te pimpen, begrijp ik wel, want er woont een aantal mensen van die partij. Heeft dit iets met de komende verkiezingen te maken? Is het opknappen voor twee miljoen wel efficiënt en logisch? Velen vinden dit bedrag te hoog ten opzichte van andere zaken. De straat was veilig, waarom nu pimpen? Er komt slechts € 165.000 via de Provincie binnen, dus het restant is voor de gemeente. Graag zou ik een overzicht ontvangen van de gemaakte kosten. Tegelijkertijd hoop ik dat het budget niet overschreden wordt zoals nu bij de renovatie van het Walramplein gaat gebeuren. We bezuinigen wel maar halen het geld weer ergens anders weg.”
Komende zondag ziet u in het programma TV Valkenburg Vandaag een interview met wethouder Carlo Vankan over de vertraging die is ontstaan voor deze Valkenburgerstraat.
Afbeelding: bureau Kragten van toekomstige Valkenburgerstraat in Berg

← Vorig bericht

GOMV-brug feestelijk in gebruik genomen

Parkeerterrein Pretpark open in weekeinden

Volgend bericht →